Tippek az esélynövelésre

A játék láza, a nyereségvágy, valamint a lehetőség arra, hogy egy éjszaka alatt meggazdagodjon, ez a három elem az mely ráveszi az embereket arra, hogy sportfogadásokat kössenek.

Ahhoz, hogy nyerjenek a játékosok több módszert alkalmaznak és több fogadóirodához fordulnak, ahol keresik a bónusokat és a nyerés lehetőségét.

Van azonban néhány szabály, melyeket szem előtt kell tartani még mielőtt szerencsét próbálnánk, ezek a tanácsok megnövelhetik a nyerési esélyeket.

Elsősorban ahhoz, hogy biztosan nyerjél a sportfogadásokban, szükséged van arra, hogy alapos ismereteid legyenek abban a sportban melyben megtakarításaidat fekteted. Miután tétjeidet megtetted meg kell barátkozz azzal a gondolattal, hogy a sportfogadó iroda tulajdonosát gazdagítod, te pedig maradsz a reménnyel. Ahhoz, hogy ez ne így történjen kell tudj néhány dolgot melyek megnövelik a nyerési esélyeidet.

Próbáld ki a tanultakat most a Sportingbet-en!

Bár sok olyan ember van akik néha gyorsan nyernek, de kevesen vannak akik megértik azt, hogy mit is kell tegyenek ahhoz, hogy hosszú távon nyereséggel zárjanak a sportfogadásokon. A fogadók nagyon sokszor a kedvenc csapatukra játszanak, anélkül, hogy tekintetbe vennének más tényezőket, ez pedig nagy hiba.

Az első nagy hiba amit a sportfogadók elkövetnek az az, hogy figyelmen kívül hagyják az irodák szorzóinak az elemzését. Amikor kiválasztják a mérkőzést, azt próbálják meghatározni, hogy melyik csapat nyer és arra teszik meg a fogadásaikat, anélkül, hogy figyelembe vennék a szorzókat. Legtöbb ember nem érti a Value Betting fogalmát amikor sportfogadásról van szó és nem fordít kellő figyelmet a legjobb szorzók kiválasztására. A koncepció, hogy fogadást kössünk és alapul vegyük a value betting-et, ne csak azt, hogy melyik csapatra gondolunk, hogy megnyeri a mérkőzést, a legnehezebben elfogadott az amatőr sportfogadók körében.

Elsősorban tájékozódj alaposan arról, hogy milyen csapatok lépnek pályára. Fontos, hogy tudd, hogy melyek azok a játékosok amelyek a csapatok rendelkezésére állnak. Ugyanakkor a statisztikák is sokkal nagyobb hasznodra válhatnak mint gondolnád. Az persze igaz, hogy senki nem garantálja azt, hogy biztosra nyerni fogsz, de az  kétségtelen, hogy növeled nyerési esélyeidet.

Nem feltétlenül fontos az, hogy minden nap fogadj, jobb várni napokat amikor a fogadási ajánlat sokkal bővebb lesz, hogy több lehetőség közül lehessen választani. Ha minden nap fogadsz, vagy akarsz fogadni, akkor olyan mérkőzésekkel, csapatokkal találkozol melyekről nem is hallottál, abban az esetben pedig nagy a valószínűsége annak, hogy a fogadás után veszteséget kell elkönyvelj.

Játssz csak egy meccsre, vagy ha kis összegeket teszel meg, akkor megpróbálhatsz 2-3 meccsre tenni, de ne haladd meg ezt a határt. Sok sportfogadó roppant nagy összegekkel játszik és utána csodálkozik, hogy soha nem nyer.

Hallgass az ösztöneidre, de ne vidd túlzásba a légből kapott tippeket. Az igaz, hogy a sportban minden nap sok meglepetés van, de ne próbáld megtalálni ezeket. Ha úgy gondolod, hogy a Valletta meg tudja verni a Barcelonát, akkor zárd le a számítógéped és igyál meg egy jó hideg sört. Fogadj felelősségteljesen és ne menj valaki után aki utoljára ezelőtt 10 évvel tudott nyerni a sportfogadáson.

Ne kockáztass több pénzt mint amennyit megengedhetsz magadnak. Sok fogadó úgy gondolja, hogy ez egy sorsjegy és túl nagy összegeket tesz meg, gondolva arra, hogy ő is nyerhet. Tehát a tétjeid akkor összegek legyenek melyeket nélkülözni tudsz.

Az emberek akiknek állandó nyereményük van a sportfogadásokból, egy jól megalapozott pénzügyi terv alapján fogadnak. A pénz kezelése eléggé egyszerű dolognak tűnhet, de komplikált is lehet azoknak akik annak reményében, hogy gyorsan csökkentik a veszteségeiket, hosszú távon bonyolult helyzetbe kerülhetnek. Az első lépés ahhoz, hogy magabiztos sportfogadóvá váljon valaki, az az, hogy rendelkezzen olyan félretett pénzügyi alappal, amely elégséges egy bizonyos időre. Tegyük fel, hogy egy hónapban ötször fogad egy sportfogadó, akkor ötször több pénze kell legyen a hónap elején mint egy fogadás értéke.

Ne érzelmileg dönts a tipp megválasztásánál. A legjobb ha elkerülöd azokat a fogadásokat melyekben a kedvenc csapataid érdekeltek, mert ha nem akkor a lelked is és a zsebed is megbánja.

Tehát fogadj a fejeddel, ne a szíveddel, annyira egyszerűen hangzik ez a mondás, de be is kell tartani. Fontos az, hogy minden fogadás előtt legalább egy szilárd érved legyen.

Ne legyél lusta, keresd meg a legjobb ajánlatokat, a legjobb szorzókat, hasonlítsd össze őket több fogadóirodánál és fogadj a legmagasabb szorzókra. Mint online sportfogadó, javasolt, hogy 3-4 irodánál legyen regisztrációd és legyen nyitva számlád, persze a számlákon pénzzel, hogy a szorzók leellenőrzése után azonnal meg tud kötni a fogadást. Ha csak egy irodánál van számlád, meg kell elégedj az ők kínálataival, szorzóival.

A továbbiakban pedig a javaslat az, hogy tanulmányozd a sportfogadási technikákat és módszereket mielőtt fogadásokat kötnél. Fontos az, hogy megismerd és megértsd ezeket, jó ha elolvasod a Martignale taktikát, a D’Alembert fogadási technikát, az Easy Money-t, a Kelly kritériumot, a Fibonacci stratégiát, a Parlay szisztémát és nem utolsó sorban a Value Bettinget.

Leave a Reply