Sportfogadók tudástára

Online sportfogadás

Az online sportfogadás legnagyobb előnye, hogy bárhonnan (otthon, munkahely, internet kávézó), bármikor (24/24 és 7/7) tudunk fogadni, amennyiben van internet összeköttetésünk. A dolgunk csak annyi, hogy regisztráljunk egy fogadóirodánál, pénzt utaljunk át a játékos számlánkra, majd megrakjunk a tét egy sportesemény végkimenetelére (és nemcsak erre fogadhatunk).

Online fogadás esetén nem létezik nyereményhatár (általában van tét limit, de nincs nyereményhatár), a legkisebb megtehető pénzösszeg, amivel fogadni lehet az 0,10 EURO. Vegyes fogadásokat is köthetünk, melyben a sportágak is eltérhetnek egymástól; például megtehetjünk egy szelvényre az LA Lakers győzelmet, a FC Barcelonával együtt.

ÉLŐ fogadásokat is köthetünk, amelyek szorzói a mérkőzés alatt folyamatosan változnak az aktuális meccs-állás szerint. Emellett saját szemünkkel is nyomonkövethetjük a sporteseményt, ugyanis ÉLŐben közvetítik (LIVE Streaming) azt az egyes fogadóirodák (Sportingbet, Unibet) – ehhez általában pénz kell legyen a játékos számlánkon. Érdemes regisztrálni és minimális pénzt befizetni (10 EURO) az előbb említett irodáknál, hogy követhessük a Spanyol Primera DivízióNémet BundesligaOlasz Serie AFrancia Ligue 1. vagy akár a Holland Eredivisie mérkőzéseit.

További kérdéseidre a választ megtalálod a jobb oldali menüpontokra kattintva.

Kifejezések és magyarázatok

Fogadási rendszerek