Bónuszok, ingyen fogadások, utalványok

Ingyen fogadások és fogadási bónuszok, melyekkel csak nyerhetsz

Igen, léteznek azok a bizonyos, nagyon csalogató BÓNUSZOK. És azért vannak, hogy használjuk őket, hogy előnyt kovácsoljunk a bukikkal szemben! Az online fogadóirodák mindig kínálnak valamilyen promóciót, hogy új játékosokat szerezzenek, és ezzel párhuzamosan a nem-aktív felhasználóiknak is rendszeresen kínálnak fel bónuszokat, hogy visszatérjenek a játékhoz.

Különböző típusú bónuszok léteznek, mint a kezdő (új játékos) bónusz, feltöltési (befizetési) bónusz, fogadási utalvány, pénzvisszafizetési ajánlat, kockázatmentes fogadás, stb. Körültekítő fogadáskötésekkel egy játékos hasznosítani tudja ezeket az ingyen pénzeket. Ha belegondolunk, kockázatmentesen fogadunk, hisz nem a saját zsebünkből tettük ki a bónuszok összegét.

Ezen az oldalon az aktuális hónapban érvényes promóciókat és bónuszokat tesszük közzé, hogy segítségükkel még hatékonyabban és eredményesebben fogadhassatok.

Folynak a küzdelmek az UEFA Bajnokok Ligájában, az angol Premier Ligában és a többi nagy európai ligákban is, ezért ilyenkor a fogadóirodák sem aprózzák el regisztrálási bónuszaikat. Ilyenkor érdemes náluk regisztrálni, mivel ekkor maximálisak a bónuszok. Ugyanakkor a nem-aktív felhasználók is ilyenkor részesülhetnek valamilyen ingyenes fogadásban vagy befizetési bónuszban.

 FogadóirodaBónusz összegeBővebben...
Winmasters

Winmasters

20.000 Ft

Bővebben a Winmasters bónusz ajánlatáról...
Unibet

Unibet

10.000 Ft

Bővebben a Unibet bónusz ajánlatáról...
Sportingbet

Sportingbet

30.000 Ft

Bővebben a Sportingbet bónusz ajánlatáról...


Winmasters | 20.000 Ft ingyenes fogadás

Hozz létre a Winmastersnél egy új számlát, regisztrálás közben pipáld be, hogy igényled a 20.000 Ft bónuszt.

1. bónusz: Az első (minimum 3 000 Ft) befizetése után 50%-os, maximum 20 000 Ft értékű bónuszt kap. Használja a BONUS20KHU bónuszkódot az „egyenlegek és átutalások” részben.

2. bónusz: Második befizetése után 30%, legföljebb 20 000 Ft* értékű bónuszt kap. Fizessen be ismét, és „2. bónusz” tárgyú e-mailben küldje el nekünk felhasználónevét.

3. bónusz: Harmadik befizetése után 30%, legföljebb 30 000 Ft* értékű bónuszt kap. Fizessen be ismét, és „3. bónusz” tárgyú e-mailben küldje el nekünk felhasználónevét.

* A 2. és a 3. bónusz csak akkor igényelhető, ha az első bónusza elveszett, és ha nem vette ki a pénzét. A 2. és 3. bónuszt ügyfélszolgálati csoportunktól kell kérni.

A forgatásba nem számítani bele az ÉLŐ fogadások.

A szorzókra vonatkozó előírásokat illetve egyéb információt a Winmasters oldalán találod (a promócióknál)

Fogadj most a Winmasters-en


Unibet | 10.000 Ft sportfogadási bónusz

Hozz létre az Unibetnél egy új számlát, regisztrálás közben pipáld be, hogy igényled a 10.000 Ft bónuszt.

Ennek megszerzésére több feltételnek is teljesülnie kell: 60.000 Ft értékben fogadást kell kötni, azaz a bónusz értékét hatszor (6x) kell megforgatni; erre a művelet a regisztrációtól számítva 60 nap áll a rendelkezésre. Miután sikerült a forgatás a jutalom (10.000 Ft) a fogadó számládra kerül. A forgatásba nem számítani bele az ÉLŐ fogadások, a Supertotó és a Superscore.

A szorzókra vonatkozó előírásokat illetve egyéb információt az Unibet oldalán találod (a regisztrálációnál)

Fogadj most az Unibet-en


Sportingbet | 30.000 Ft ingyenes fogadás

Ez a kockázatmentes fogadás a következő módon működik: regisztrálni kell a Sportingbeten egy számlát itt, majd fel kell tölteni az egyenleget, és meg kell tenni az első fogadást, melynek legalább 1.50-es nyereményszorzóval kell rendelkeznie (kombinált fogadás esetén is minden fogadás minimum 1.50-es szorzójú kell legyen).

Ha a fogadás nyer, akkor az iroda dupla pontokat ad a Bónuszprogramukban. Ha a fogadás vesztes, akkor ingyenes fogadást kapsz 30.000 Forintig + ingyenes bónuszpontokat.

A bónuszt a fogadás lezárását követő 48 órán belül írják jóvá. Az összeg automatikusan kerül jóváírásra, így azt nem szükséges igényelni. A kapott bónuszt “ingyenes fogadás” formájában (csak a nyeremény kerül jóváírásra, a feltett tét nem) írják jóvá. Ahhoz, hogy nyereményt kivehesd a számládról, az ingyenes fogadást egyszer (1x) kell megforgatnia minimum 1.50-es szorzójú sportfogadáson.

A felhasználónak a regisztrációtól számítva 7 napja van, hogy részt vegyen ebben a promócióban és fogadását megtegye. A feljogosító fogadásokat ezen időszakon belül kell lezárni.

Fogadj most a Sportingbet-en