Felelősségteljes játék

Túl sokat játszol?

A játék szórakoztató, és hasznot is hozhat. Ám nem nyerhetsz mindig. A “veszteni” is a játék része, és fel kell rá készülnöd. Ezért felelősséggel kell játszanod, és nem szabad olyan összeget kockáztatnod, aminek az elvesztését nem engedheted meg magadnak. A játék függőséget okozhat, és elveszítheted általa idő- és pénzérzékedet. Az ESK-nál mi azt szeretnénk, ha a sportfogadással (játékkal) kapcsolatos összes tapasztalatod a lehető legpozitívabb lenne, még akkor is, amikor veszítesz.

Aggódsz a gyermekeid miatt?

Aggaszt, hogy a gyermekeid esetleg hozzáférhetnek ehhez a webhelyhez? Ha felnőttként kiskorúakkal osztod meg a gépedet, mindig győződj meg róla, hogy a felhasználónevek, jelszavak, és banki adatok nem hozzáférhetők. Léteznek erre a célra kifejlesztett szoftverek is, például a Namo CyberFence és a iNetProtector 4 Family. Ha további segítségre lenne szükséged, bármikor írhatsz nekünk e-mailt.

18+

18 év alattiak regisztrálása az ESK honlapján tilos. Az ESK fenntartja magának a jogot, hogy az életkor bizonyítását kérje bármely ügyfelétől, és felfüggessze a szóban forgó személy fiókját, amíg megfelelő bizonyíték nem áll rendelkezésére.

Aggódsz az ismerőseid miatt?

Aggódsz, hogy egy közeli ismerősöd, vagy rokonod esetleg szerencsejátékkal kapcsolatos problémával küzd? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ők segítenek abban, hogy mind téged, mind azt, aki miatt aggódsz a megfelelő helyre irányítsák.

Független szervezetek

Alább megtalálod azon szervezetek elérhetőségeit, amelyek segítséget nyújtanak a szerencsejátékokat játszóknak, a játékfüggőségben szenvedőknek, ill. azok családtagjainak és barátainak.

Gamblers Anonymous Magyarország

Web: www.gamblersanonymous.org/mtgdirHUN.html

E-mail: ga.hungary@freemail.hu

Segélyvonal: (+36) 20 462 8304

Félúton Alapítvány

Web: www.feluton.hu

Telefon: (+36) 1 785 7616