Fogadóirodák

 FogadóirodaBónusz összegeBővebben...
Winmasters

Winmasters

20.000 Ft

Bővebben a Winmasters bónusz ajánlatáról...
Unibet

Unibet

10.000 Ft

Bővebben a Unibet bónusz ajánlatáról...
Sportingbet

Sportingbet

30.000 Ft

Bővebben a Sportingbet bónusz ajánlatáról...


WinmastersWinmasters

A winmasters a sportfogadás, a kaszinó és az online póker világát a legbarátságosabb és legizgalmasabb környezetben kínálja Önnek. Az oldalt létrehozó csapat megalapozott szakmai tudással és jelentős tapasztalattal rendelkezik a szerencsejátékpiacon. A winmasters alapításának célja a felhasználók legjobb online szerencsejátékélményben való részesítse.

A legújabb termékeket és technológiákat használják, hogy még élvezhetőbbé tegyék az online sportfogadást, ilyenek az ÉLŐ fogadás, magas ODDSok, gyors ügyfélszolgálat. Szolgáltatásaik MOBIL telefonról is elérhetőek.

LICENSZ: Málta

ELSŐRANGÚ: magas ODDSok, nagy sportág lefedettség;. Számládat több különböző valutában kezelheted, amely így kevesebb átváltási költséggel jár.

FIZETÉSI OPCIÓK: Visa, MasterCard, Maestro, Skrill (Moneybookers), NETeller, paysafecard, Trustly, Banki átutalás.

VALUTÁK: HUF, RON, EUR, GBP, USD


Aktuális ajánlatok:

Winmasters
Számlanyitási ajánlat:

Nyiss számlát a Winmasters-nél és igényeld a 20.000 Forintos Bónuszt!

Sokszorozó Bónusz a Világbajnoki selejtező mérkőzéseire

Akár 50%-os bónusz a kombinált fogadások után! A Magyar Válogatott versenyben van a Világbajnokság tovább jutó helyeiért! A nyereménye akár 50%-al magasabb lehet!

Fogadjon a Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzéseire

A Bajnokok Ligája és az Európa Liga sorozatának minden mérkőzésnapja akár 25 ingyenes pörgetést is jelenthet Önnek!

Sokszorozó bónusz számos mérkőzésere!

Akár 50%-os bónusz a multi fogadásokra! Európa top focibajnokságai elkezdődtek és eljött a többet nyerés ideje! A fogadásaival akár 50%-kal többet nyerhet!

Pénzvisszatérítés

Fogadjon a mérkőzés kezdete előtt a Pontos eredményre, a Félidő/teljes idő, illetve a Félidő/Végeredmény ajánlatokra, és ha veszít visszatérítjük a fogadását, ha az eredmény 0 – 0.

Fogadj most a Winmasters-en


UnibetUnibet

Az Unibet 1997-ben indította el szolgáltatásait az online szerencsejáték iparban. Azóta több mint 3.6 millió játékos fogad sporteseményekre, pókerezik illetve kaszinózik náluk. Professzionalizmusukat az is bizonyítja, hogy 150+ országból vannak klienseik. Elmondható, hogy az Unibet Európa legnagyobb fogadóirodája.

A legújabb termékeket és technológiákat használják, hogy még élvezhetőbbé tegyék az online sportfogadást, ilyenek az ÉLŐ fogadás, ÉLŐ közvetítés, magas ODDSok, gyors ügyfélszolgálat. Szolgáltatásaik MOBIL telefonról is elérhetőek.

LICENSZ: Nagy Britannia

ELSŐRANGÚ: nagy sportág lefedettség, magas ODDSok; biztonságos – 1997-ben alapították. Számládat több különböző valutában kezelheted, amely így kevesebb átváltási költséggel jár.

FIZETÉSI OPCIÓK: Visa, MasterCard, Maestro, Solo, Skrill (Moneybookers), NETeller, paysafecard, Ukash, Banki átutalás.

VALUTÁK: HUF, NOK, CZK, CHF, CAD, EEK, HRK, SEK, RUB, CNY, PLN, DKK, UAH, EUR, GBP, USD

REGISZTRÁLÁSI BÓNUSZ: 10.000 Forint bónusz az első feltöltésnél.


Aktuális ajánlatok:Nyiss számlát az Unibet-nél és igényeld a 10.000 Forintos Bónuszt!

Fogadj most az Unibet-en


SportingbetSportingbet

A Sportingbet fogadóirodát 1998-ban alapították, így egyike a legelső és legnagyobb online fogadóirodáknak. Weboldala több mint 30 különböző piacon van jelen Európán keresztül, Ausztrálián, Kanadán, Dél Amerikán és Dél Afrikán. Minden termékük a helyi szokásokhoz és nyelvekhez igazodik, így az embereknek helybéli eseményeket ajánlhatnak.

A Wimbledontól a Melbourne-i Kupáig, az Angol Premier Ligától a Magyar II. osztályig, a Sportingbet páratlan sportválasztékot kínál kliensei számára. A piacvezető “Élő:ben” (in-play) szolgáltatásával hétvégenként több mint 5000 különböző élő fogadást tesz elérhetővé.

A sportágak sokfélesége, a kiváló szorzóik és a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően, jelenleg majdnek 4 millió kliensük van, akiket a több mint 100 alkalmazott szolgál ki nap mint nap.

LICENSZ: Nagy Britannia

ELSŐRANGÚ: óriási sportág lefedettség, magas ODDSok; biztonságos – 1998-ben alapították. Számládat több különböző valutában kezelheted, amely így kevesebb átváltási költséggel jár.

FIZETÉSI OPCIÓK: Visa, MasterCard, Maestro, Skrill (Moneybookers), NETeller, Click2Pay, paysafecard, Banki átutalás.

VALUTÁK: HUF, EUR, GBP, USD, RON, HKD, NOK, CZK, CHF, SEK, RUB, CNY, PLN, DKK, UAH, JPY

REGISZTRÁLÁSI BÓNUSZ: 10.000 Forint bónusz új felhasználóknak.


Aktuális ajánlat:Nyiss számlát a Sportingbet-nél és igényeld a Profi Foci Fogadó könyvet, ingyen!

Fogadj most a Sportingbet-en