Adatvédelmi nyilatkozat

Az Elit Sportfogadók Klubja (a továbbiakban “ESK”) gondoskodik minden olyan személyes adat (a továbbiakban “személyes adatok”) védelméről, amelyről úgy döntesz, hogy megadsz nekünk. Személyes adatnak minősül minden személyeddel kapcsolatos adat, mint a neved, a címed, a születési adataid, a bankkártya adataid, és minden egyéb információ, amit meg szeretnél adni. Az ESK igyekszik biztosítani, hogy a személyes adatok általa történő felhasználása megfeleljen az adatvédelmi ill. a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályozásnak azon országokban, amelyekben működik. Ennek megfelelően az ESK a jelen nyilatkozatot azért adta ki, hogy tájékoztassa ügyfeleit a személyes adatok felhasználásának módjáról.

Gyűjtjük-e webhelyünkön a személyes adataidat?

Amikor megadod a neved és a címed ennek a webhelynek a publikus részén, hogy tájékoztatást kérj termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, lehetőséged van, hogy saját belátásod szerint további személyes adatokat is megadj. Ezen a helyen azért kérjük, hogy add meg a személyes adataidat, hogy regisztrálj az ESK-nál, és számlát nyiss nálunk.

Ha már az ESK ügyfele vagy, és már nyitottál nálunk számlát, az ESK weboldalaira történő belépéshez jelszót kell használnod. Használható ún. „session cookie”, amely lehetővé teszi, hogy webhelyünkről kilépj ill. belépj anélkül, hogy újra beírnád a jelszavadat. Web szerverünk rögzíti, hogy webhelyünkön belül mely oldalakat látogatod.

Hogyan használjuk fel személyes adataidat?

Személyes adataidat a vonatkozó adatvédelmi törvénynek megfelelően használjuk fel. Az ESK a következő célokra tervezi felhasználni személyes adataidat: számláddal kapcsolatos adminisztrációhoz; saját könyvelésünk és nyilvántartásaink vezetéséhez; a weboldalak látogatottságának és a szolgáltatás minőségének figyelemmel kíséréséhez; valamint hogy időről időre tájékoztassunk olyan termékekről és szolgáltatásokról, amelyek érdekelhetnek („a felhasználás céljai”). Minden rögzített adat az ESK tulajdonában marad, és csak a fent nevezett célokra lesz felhasználva.

A szolgáltatások jó minőségének biztosítása érdekében figyelemmel kísérhetünk minden velünk – e-mailen vagy írásban – folytatott kommunikációt („rögzített kommunikáció”). A webhely publikus vagy privát területeiről/re küldött e-mailek nincsenek titkosítva. Az ESK azt javasolja, hogy ne küldj személyes adatokat e-mailben.

Személyes adatok kiadása

Elképzelhető, hogy személyes adataidat a fent leírt felhasználási célokra átadjuk ill. kiadjuk valamelyik társcégünknek vagy üzleti partnerünknek, amely alkalmas személyes adataid fent nevezett célokra történő felhasználására. Mi és ezek a cégek időről időre megbízunk harmadik feleket, hogy személyes adataidat a fenti célokra felhasználják. A felhasználás a törvény által meghatározott keretek között létrejött szerződés alapján történik. Ahol a törvény ill. a személyes adatokkal kapcsolatos szabályozás előírja, személyes adataid kiadhatók bizonyos kormányzati, igazságügyi ill. rendészeti hatóságnak.

Jóváhagyás

Azzal, hogy személyes adataidat megadod, és regisztrálsz nálunk, ill. bejelentkezel, amikor weboldalunkra lépsz, szabad akaratodból hozzájárulsz, hogy az ESK feldolgozza és a jelen nyilatkozatban megnevezett célokra és módon történő felhasználásra továbbadja személyes adataidat.

Ha beleegyezésedet bármilyen módon kiegészíteni, módosítani, vagy korlátozni szeretnéd, kérjük, értesíts bennünket a weboldalunkon az Elérhetőségek alatt megadott címen.

Általános információ

Amennyiben a felhasználás célja változik, értesíteni fogunk amilyen gyorsan tudunk, és ha szükséges, további jóváhagyásodat kérjük.

Ha szeretnél többet megtudni az ESK-ról, vagy ha szeretnél egy másolatot a személyes adataidról, vagy bármi más kérdésed lenne adatkezelési eljárásunkat illetően, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ESK munkatársaival. Az elérhetőségeket ugyanúgy a weboldalunkon, az Elérhetőségek alatt találhatod meg.