Fogadóiroda kiválasztása

Miután úgy döntött, hogy sportfogadásokat akar kötni, egy nehéz döntés következik, mégpedig a fogadóiroda kiválasztása.
Tekintettel arra, hogy jelen pillanatban számos online fogadóiroda van a piacon, a legjobb lehetőség kiválasztása mely minden igényt kielégít a piacon, elég bonyolult lehet. Az alábbiakban megpróbáljuk bemutatni azokat az alapvető jellemzőket melyeket meg kell vizsgálni az iroda kiválasztása előtt.

1. Hírnév

A hírnév egy fontos tényező a fogadóiroda kiválasztásánál, melyet figyelembe kell venni. Egy fogadóiroda jó hírnevét elsősorban a biztonságos tranzakciók garantálják. Jelen pillanatban az interneten rengeteg fogadóiroda létezik, de jó tudni azt, hogy nem mindegyikük megbízható. Mielőtt fogadásokat kezdene kötni tanácsos utánanézni az illető fogadóirodának a szakosodott oldalakon, annak érdekében, hogy jó választás legyen, mely megfelelő az igényeknek. Egy fogadóiroda jó hírneve több időn keresztül épül fel és persze nagyban függ attól, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújt-e.

Próbáld ki magad a Winmasters-en!

2. Ügyfélszolgálat

Fontos az, hogy az oldalnak online ügyfélszolgálata legyen, főleg kezdő sportfogadóknál. Online segítségnyújtás esetén azonnal, vagy rövid idő alatt meg lehet oldani a nehézségeket és végül élvezni lehet a kellemes fogadási élményt.

3. Szorzók

A fogadóiroda kiválasztásának rendkívüli fontos tényezői a szorzók. Különböző fogadóirodák esetében jelentős különbségek lehetnek ami a szorzókat illeti. Vagyis ha olyan fogadóirodát választunk melynél nagyobbak a szorzók, ott a nyereményünk is nagyobb lehet. Nem javasoljuk azonban, hogy csak az anyagiakat vegyék figyelembe a sportfogadók, más fontos tényezőket is figyelembe kell venni.

4. Fogadási tapasztalat

Mennyire könnyű a weboldal használata, milyen gyorsan töltődik be, milyen gyors a tét megtétele, stb.? Javaslatunk az, hogy többször meg kell próbálni egy oldalt, ha pedig nehézségek vannak az oldal használatában, akkor más választást kell eszközölni.

5. Befizetési módok

Legtöbb online fogadási szolgáltató felajánlja szinte az összes szokásos befizetési módot, de ez nem egy általánosan érvényes igazság. Miután eldöntötte, hogy milyen befizetési módot kíván használni, vizsgálja meg, hogy az létezik-e az illető operátornál.

Próbáld ki magad az Unibet-en!

6. A felvétel sebessége

Ha a nyereség átutalása a bankszámlájára több időbe telik, hajlandó várni? Általában ezek a felvételek viszonylag rövid ideig tartanak, de függnek attól, hogy milyen módszert használunk.

7. A kínálat változatossága

Az oldal amelyen fogadni akar, lefedi az összes sportokat melyek érdeklik? Abban az esetben ha csak bizonyos sportesemények érdeklik, azok az események szerepelnek-e a fogadóiroda ajánlatai között? Egy másik fontos tényező, a fogadási lehetőségek változatossága azon sportoknál melyek érdeklik.

8. Befizetési bónusz és promóciók

Nagyon sok sportfogadó figyelembe veszi ezeket az ajánlatokat is, de hosszú távon az a javaslatunk, hogy a választás más szempontokra támaszkodjon, mint a kínálat változatossága, a nyereményfelvétel ideje, az oldal minősége és persze minden amit az előbbiekben felsoroltunk. A befizetési bónusz és a promóciók hozhatnak hasznot, de hosszútávon az alapvető jellemzők érvényesülnek.

Próbáld ki magad most a Sportinbeten!

Leave a Reply