Frank Belanger nyomában – XIV. rész

Frank Belanger 18. stratégiáját ugyancsak az esélytelenebb csapatokra való fogadásra lehet alkalmazni. A rendszer kifejezetten a baseball-ra való fogadásokra készült és az MLB nem esélyes csapataira kell fogadni.

Van egy nagyon fontos dolog, a sportszeretők szeretnek a kedvenceikre fogadni, ezt pedig a fogadóirodák tudják, főleg ha a kedvenc csapat nagy favorit. Az esélyek megállapításánál a fogadóirodák figyelembe veszik ezeket a tényezőket. A sportágakban ahol kétkimeneteles a játék, általában ugyanannyian játsszák meg az esélytelenebbeket, mint az esélyeseket, így a sportfogadóirodák és cégek mindenképpen jól járnak függetlenül attól, hogy mi lesz a játék végeredménye.

Az egyik dolog amit tudni kell, hogy sok szerencsejátékos használja ezt a szisztémát, azért, hogy havonta több ezer egységgel fogadjon és nyerjen.

Az tény, hogy a baseball-ban van egy alaptörvény amely szerint az egész szezon alatt az esélytelenebb csapatok 9-ből 4 játékot megnyernek, ami 44% nyerési arány, ezeken a meccseken a szorzók lehetnek 2,25, 2,35 sőt 2,50 is.

Számoljuk csak ki ezt a példát.

Legyen a szorzó 2,35 és fogadjunk 9 játékra, 4-et megnyerünk és 5 játékot elveszítünk. A tét pedig 25 egység.

Próbáld ki a Frank Belanger stratégiát a Winmastersen!

4 X 25 X 2,35 = 235 egység, 9 játékra pedig 9 X 25 = 225 egységet tettünk meg. Láthatjuk, hogy a tiszta nyereségünk 10 egység.

Tehát ha jól vannak kiválasztva az esélytelenebb csapatok, akkor a rájuk való fogadásokkal sok pénzt lehet keresni. Az esélytelenebb csapatok kiválasztásánál három alapszabályt kell betartani.

A 3 követendő szabály:

  1. Nem kell figyelembe venni azt a csapatot amely már három vagy több meccset elvesztett egymás után, és nem kell figyelembe venni azt a játékot ahol az esélyesebb csapat három vagy több meccset megnyert sorozatban. Nem szabad elfeledni, hogy az MLB-ben a csapatoknak hosszú vesztes és győztes sorozataik vannak.
  2. Nem szabad figyelembe venni azokat a játékokat ahol az esélytelenebb csapat szorzója nagyobb mint 2,50.
  3. Nem kell figyelembe venni azokat a játékokat ahol az esélytelenebb csapat egy nagyon jó dobójátékossal áll szemben. Tehát ha az esélyesebb csapat dobójátékosa benne van a top 20-ban, akkor más meccset kell keresni. Használni kell az újságokat, weboldalakat és más információs eszközöket arra, hogy jól legyen kiválasztva a meccs és persze az esélytelenebb csapat.

Tehát minden nap, minden egyes mérkőzésnél figyelembe kell venni a fenti három szabályt és csak akkor kell fogadni ha azok betartásával választottuk ki a megfelelő játékot.

Figyelembe véve az MLB nyertes és vesztes sorozatait, valamint a fenti három szabályt, szép nyereségre számíthatunk a fogadásaink alkalmából.

Bármilyen stratégia is legyen, mindig csak megfontoltan játssz. Óvatosan, okosan, módszeresen válaszd ki a mérkőzéseket és persze mint mindig felelősségteljesen tedd a dolgod.

Fogadj felelősségteljesen a Sportingbeten!

Leave a Reply