Fizetőeszközök

Készpénz

A legegyszerűbb befizetés a készpénzletétel, ez persze csak úgy lehetséges ha el tudunk látogatni az illető fogadóiroda egyik fiókjához és ott letesszük az számlánkra a készpénzt. Ahhoz, hogy készpénzes letételt tudjunk eszközölni, először regisztrálni kell és meg kell nyitni a számlánkat.

Ezután már a pénzletétel gyorsan történik ha létezik olyan fogadóiroda fiók a közelünkben ahol fogadni szeretnénk.

A pénzfelvételt általában előre programálni kell az illető fogadóiroda weblapján.

A készpénzletét és készpénzfelvétel tehát csak akkor lehetséges ha a közelünkben létezik egy fiókja a fogadóirodának amelynél fogadásokat szeretnénk kötni. Ez a módszer már elavulttá vált és nem is kedvelt.

Online fizetőeszközök

Bármely fogadóirodánál nagyon egyszerű befizetni és pénzt venni fel a számlánkról. Ehhez azonban előbb regisztrálni kell, majd számlát nyitni. Amikor a regisztráció és a számlanyitás megtörtént, lehet befizetni az első összeget és megkezdeni a fogadásokat. A befizetési módszerek közül a legegyszerűbbek és legkényelmesebbek az online befizetések. Nem kell elmenni otthonról, nem kell eltölteni az időt az úton, csak egyszerűen otthon a számítógépünkről, táblagépünkről, vagy esetleg a telefonunkról is eszközölhetjük a pénzletétet, pénzbefizetést.

Nézd meg a Winmasters fizetőeszközeit!

Az online fizetési módszerek közül használhatjuk a bankkártyás kifizetést, a Netellert, a Net+MasterCard-os kifizetést, a Skrillt, a Skrill MasterCard-ost és a banki átutalást.

Ezek a módszerek segítenek abban, hogy bármikor és bárhonnan tudjál befizetést eszközölni. Tehát ha fogadni akarsz befizeted a pénzt ezen módszerek egyikével és már játszhatsz is. A pénzfelvétel történhetik ugyanazzal a kártyával amivel befizettél, vagy ugyanazzal a számlával amelyről eszközölted a befizetést, persze az magától értetődik, hogy a kifizetés jóváhagyása után. Mindenki azt a módszert választja, amely neki könnyebbnek és hozzáférhetőbbnek tűnik.

Bankkártyák

A leghasználtabb bankkártyák a VISA és a MasterCard-ok.

Miután létrehoztad a számládat és befizetést akarsz eszközölni, kiválasztod azt és a bankkártyás befizetést, majd beírod a kártya adatait és persze a befizetendő összeget is. A fogadóirodák a feldolgozás során biztonságosan lementik az adataidat, hogy a következőkben sokkal gyorsabban történjen minden be és kifizetés.

Pénzfelvétel esetén be kell írni a kívánt összeget és ki kell választani a kártyát amelyre a tranzakció történik. A feldolgozás és jóváhagyás után pár nappal a kártyára kerül a kívánt összeg.

Skrill

Ebben az esetben is ki kell választani a pénzletételt vagy befizetést és be kell írni az összeget, majd azt, hogy a Skrill számláról fog megtörténni a befizetés. Utána megjelenik egy beviteli ablak amelyben ki kell tölteni a Skrill számlád adatait. A befizetés jóváhagyása után a fogadóirodás számlád feltöltődik a kívánt összeggel.

Pénzfelvételnél azt kell kiválasztani, hogy a Skrill számlára kerüljön a pénz. A kifizetés jóváhagyása után gyakorlatilag majdnem azonnal a Skrill számlára kerül a pénz.

A Skrillnek jelenleg még nincs magyar felülete, ezért használatához minimális angol tudás szükséges.

A módszer nagyon előnyös, mert nagyon gyorsan lehet a Skrill segítségével pénzt felvenni és szinte mindegyik fogadóirodánál elfogadott fizetési mód. A Skrill nagyon biztonságos, adataid titkosan vannak kezelve és nem kerülnek közlésre harmadik fél irányába.

Skrill MasterCard

Ez a módszer ugyanaz mint a Skrill esetében, azzal a különbséggel, hogy a Skrill számla kiegészítődik egy MasterCard kártyával. A Skrillre regisztrálás után bárki igényelhet tőlük MasterCard-ot. A MasterCard segítségével bármelyik automatából kiveheted a Skrill számlán levő összeget, vagy bárhol, ahol elfogadnak MasterCardot fizethetsz vele. A kártyához nem jár hitelkeret, tehát csak annyi pénzt használhatsz amennyid van a Skrillen.

Az euró és a dollár azok a legfontosabb valutanemek amelyben igényelhető ez a kártya.

Neteller

Ebben az esetben is ki kell választani a befizetést amikor az történik és be kell írni a befizetendő összeg értékét, majd kiválasztani a Netellert. A következő ablakba pedig be kell írni a Neteller számlád adatait, aztán jóváhagyni és a fogadóirodás számlád feltöltődik a kívánt összeggel.

Kifizetéskor be kell írni az összeget és ki kell választani azt, hogy a kifizetés a Neteller számlára történjen. Jóváhagyás után majdnem azonnal a Neteller számlára kerül a pénz.

Bár a magyarok közül még kevesen használják, de a fogadók körében nagyon kedvelt internetes pénztárca a Neteller. A Skrillhez hasonlóan a Netellernél is lehet igényelni MasterCard bankkártyát mellyel könnyen hozzá lehet férni a Netelleres számlán levő összeghez, ezenkívül lehet igényelni virtuális bankkártyát, melyet online kifizetésekre lehet használni.

Ugyanúgy mint a Skrillnél, itt sincs magyar felület, ezért szükséges egy minimális angol tudás a számlanyitásnál és a Netelleres számla kezelésénél.

Többféle valutanemben nyitható, ezekből a legfontosabbak az euró és a dollár.

Használd most a Netellert az Unibet-en!

Net+MasterCard

Akinek Neteller számlája van az igényelhet egy dombornyomott MasterCard típusú bankkártyát. Ezzel a kártyával pénzfelvételeket lehet eszközölni a bankautomatákból és kifizetéseket lehet végezni bárhol ahol elfogadják a MasterCardot.

A MasterCard segítségével tehát azonnal hozzáférhetsz a Neteller számládon található összeghez.

Banki átutalás

Ez a módszer minden fogadóirodánál működik, ezért elég sokan ezt használják, de a kezelés költségek nagysága és a módszer sebessége miatt nem annyira előnyös.

Véleményünk szerint a befizetésnek ezt a módját akkor kell alkalmazni amikor nem áll más módszer a rendelkezésünkre. A legnagyobb gond abban áll, hogy legtöbb iroda nem rendelkezik belföldi bankszámlával, ezért az átutalás nemzetközi lesz, ami azért költséges és néhány esetben elég lassú.

Leave a Reply