Frank Belanger nyomában – XIII. rész

Belanger 17. rendszere bármilyen sportra alkalmazható, de a baseball-ra a legtökéletesebb. A baseball-ban a csapatok többsége győztes és vesztes sorozatokat ér el. Ebben a fejezetben egy kicsi de nagyon hasznos rendszert fogunk bemutatni, melyet minden sportfogadónak ismernie kell.

Mivel a legjobban a baseball-ra alkalmazható ez a stratégia, ezért a példák a baseball-ról fognak szólni, de a rendszer bármikor használható bármilyen sportágnál. A baseball azonban a lehető legtöbb lehetőséget kínálja ennek a rendszernek.

Hát akkor menjünk neki, próbáljuk meg megérteni miről is van szó. Nyáron bármikor, minden nap lehet fogadni a baseball-ra. Ha tudsz néhány apró, de nagyon fontos dolgot az MLB-ről, akkor nagyon sok pénzt tudsz nyerni.

Az első fontos dolog az amit tudni kell, hogy az esélytelenebbekre kell fogadni. Egy szezon alatt a 30 csapat mindegyike 162 játékot játszik. Ez 4.860 játéklehetőséget jelent. Ami elképesztő az az, hogy a 4.860 játék 44%-át az esélytelenek nyerik.

Minden 100 játékból több mint 40-et az esélytelenebb csapat nyer meg, ezeknél a játékoknál a szorzó nagyobb mint 2,00.

Próbáld ki a Frank Belanger stratégiát az Unibeten!

Egy másik tény ami ugyancsak az MLB statisztikáját illeti az az, hogy legtöbb esetben egy csapat egymás után több játékot nyer meg. Ha tanulmányozzuk ezt a statisztikát, akkor láthatjuk, hogy az egymásután megnyert játékok száma sokszor 7-10. Ez pedig más sportágakra annyira nem jellemző, ez az MLB sajátossága. Ez is egy ok arra, hogy ez a stratégia általában a baseball-ra alkalmazódik.

A szerző ezt a kis rendszert minden baseball szezonban alkalmazza és sikeres vele. A szisztémát “Enged futni” (“Let It Ride”) rendszernek is nevezi a szerző.

Egy kis összeget fektetünk be az elején, aztán ha nyerünk a nyereményt feltesszük ugyanazon csapat egy másik játékára, aztán ezt lehet folytatni, de legjobb az ha csak 3-4-szer tesszük meg.

Hogyan is működik ez a rendszer?

Ha megnézzük a 2004-es szezont, akkor megtudhatjuk, hogy az esélytelenebb Tampa Bay Devil Rays sorozatban 12 mérkőzést nyert. Ez azt jelenti, hogy 2 hét alatt 10 dollárból 500.000 dollárt lehetett volna csinálni.

Természetesen némi szerencse is kell, mert ez szerencsejáték, de az MLB-ben elég sok ilyen győzelmi sorozat létezik.

Az ilyen és ehhez hasonló győzelmi sorozatok azok amelyeket ki kell próbálni, illetve amelyekre kell számítani, ezekben a sorozatokban van benne a nyerés lehetősége.

Tegyük fel, hogy 10 egységgel szálunk be és a szorzó átlagosan 2,15.

Az első játéknál a tét 10 egység 2,15-ös szorzó mellett. A játék nyertesnek bizonyul, a nyeremény 21,50 persze a téttel együtt.

A 2. játéknál a tét már 21,50 lesz, a szorzó ugyancsak 2,15, újra nyerünk, most már a nyeremény 46,22.

A 3. játéknál a tét már 46,22 lesz, a szorzó 2,15, nyereséget könyvelhetünk újra el, a nyeremény 99,37.

A 4. játéknál a tét 99,37, a szorzó ugyancsak 2,15, újra nyerünk, a nyeremény 213,64, a tiszta jövedelem 203,64 egység, ami egyáltalán nem rossz.

Az is látható, hogy ha veszítesz, akkor sem nagy a veszteség, csak 10 egység. Az természetes, hogy minden alkalommal nem lesz nyereség, de a veszteséged sem lesz nagy.

Ennél a stratégiánál is csak megfontoltan játssz, óvatosan, okosan, módszeresen válaszd ki a mérkőzéseket és persze felelősségteljesen tegyél mindent.

Fogadj felelősségteljesen a Winmastersen!

Leave a Reply