Bónuszok

A fogadóiroda jelenleg az a hely ahol mindenki megmutathatja, hogy mennyire ért a focihoz, a teniszhez, a kézilabdához vagy más sportokhoz több vagy kevesebb nyeremény reményében. Mivel egyre nő a népszerűsége ennek a hobbinak, az utóbbi időben egyre több fogadóiroda jelent meg, melyeknek egyetlen célja van, mégpedig az, hogy egyre több játékost vonzanak. Azért, hogy ügyfeleket vonzanak, egyes irodák jobbak kell legyenek mint a másikok, ennek következtében jelentek meg a fogadóirodák bónuszai. Mindegyik fogadóiroda bónuszt ad a játékosainak, azért, hogy az ők rendszerükben maradjanak és ne pártoljanak át a konkurenciához.

A regisztrációs bónusz elég gyakori a fogadóirodáknál, melynek célja, hogy új játékosokat, fogadókat vonzzon. Regisztráció után a játékos bónuszban részesül, melynek a nagysága persze attól függ, hogy az online fogadóiroda milyen politikát folytat. Mielőtt megkezdené a regisztrációt, utána kell járni az interneten, hogy melyik fogadóiroda a legjobb és legmegfelelőbb és, hogy milyen bónuszokat ajánl. Attól még, hogy egy iroda régi, nem azt jelenti, hogy neki vannak számunkra a legjobb ajánlatai.

Egy másik bónusz amivel gyakran találkozunk, az az amit az első betét után kapunk. Összetéveszthető a regisztrációs bónusszal, de nem ugyanaz. Miután megtörténik a regisztráció és a számla első feltöltése, az iroda bónuszt ajánl ami egy bizonyos százaléka a betétnek, ez irodánként változik. Egyes irodák többet ígérnek, mások kevesebbet, ez függ a fogadóiroda gazdaságpolitikájától, de nagyon kell figyelni egy sor dologra. Nem minden esetben az a legkomolyabb iroda amely magasabb bónuszokat ad, mert előfordulhat, hogy problémák adódnak például a pénzfelvételnél. Tehát jobb úgy gondolkodni, hogy legyenek kisebbek a bónuszok, de legyen magas fokú a megbízhatóság.

Kaparintsd meg a bónuszt most az Unibeten!

Abban az esetben ha egy barátot hívunk meg egy fogadóirodához, ezért is kaphatunk bónuszt. Gyakorlatilag ez is egy kiváló módszer arra, hogy minél több fogadót vonzanak magukhoz az online fogadóirodák és ezáltal nagyobb nyereségük legyen. Több módja van a fogadásnak és persze sok fogadóiroda, de ha meg akarjuk kapni a megfelelőt, gyakorlatilag ki kell próbálni az összeset.

A továbbiakban bemutatásra kerülnek azon fogadóirodák bónuszai, melyek az oldalon szerepelnek. Minden irodánál más és más a szabályozás, ugyanúgy persze mások a bónuszok is.

A Bet365-nél a befizetési bónusz jelenleg 15.000 Ft vagy ennek megfelelő valuta. Számlanyitás esetén lehet igényelni a 100% kezdő bónuszt persze bizonyos feltételek mellett. Az első feltétel tehát a számlanyitás, aztán erre a számlára be kell fizetni legalább 1.500 Ft-ot vagy annak megfelelő valutát. Ahhoz, hogy a bónuszával fogadhasson, meg kell forgatni a befizetés összegét egyszer a kedvenc sporton. Ahhoz, hogy kifizetést indíthasson, a fogadások értékének el kell érnie a feljogosító befizetés és bónusz háromszorosát. A feltételekkel kapcsolatosan pontosításokat a fogadóiroda honlapján lehet találni, amiket persze a regisztráció előtt tanulmányozni is kell.

A winmasters érdekes ajánlatokat tesz. A regisztráció és az első három befizetés után összesen 70.000 Ft bónuszt ajánl, a következő módon:

Az első minimum 3.000 Ft befizetése után maximum 20.000 Ft értékű bónuszt kap, a második befizetés után legtöbb 20.000 Ft bónuszt, a harmadik befizetés után pedig legfeljebb 30.000 Ft bónuszt. A második és a harmadik bónusz csak akkor vehető igénybe ha az első bónusz elveszett.

Ha a winmasters fogadóirodát a barátainak is ajánlja, akkor minden meghívott barát után 3.000 Ft bónuszt kaphat. Ennek a bónusznak az értéke nem haladhatja meg a 15.000 Ft, vagyis maximum 5 barátja után részesülhet bónuszban.

Az UNIBET üdvözlő bónusza sportfogadások esetén jelenleg 10.000 Ft. Meg kell forgatni 60.000 Ft-ot és 10.000 Ft automatikusan jóváíródik a számlán. A megforgatásba a mérkőzés előtti fogadások számítanak bele, melyeknél a szorzó magasabb mint 1.4. Attól függetlenül, hogy ezek a fogadások nyertesek, vagy vesztesek beleszámítanak a megforgatásba. A részvételi feltételeket ajánlatos regisztráció előtt elolvasni és áttanulmányozni az iroda weboldalán.

A sportingbet bónusza az új fogadók részére maximum 30.000 Ft. Ezt a bónuszt az első fogadás elvesztése után lehet megszerezni. Az összeg automatikusan jóváíródik a számlán. A legalacsonyabb pénzbetét a bónusz megszerzéséhez 4 euró.

A William Hill új játékosai számára olyan üdvözlő bónuszt készített melynek lényege az, hogy ha számlát nyit valaki és fogad, ha elveszíti az első fogadását, akkor annak a fogadásnak a teljes összege jóvá lesz írva a játékos számlájára és próbálkozhat újra. A bónusz maximális értéke 300 euró. A bónusz jóváírása tehát automatikusan történik az első elveszített fogadás után. A William Hill bónuszát tehát BÓNUSZ 100%-nak is nevezik.

Mindezek a bónuszok ismeretében látszólag a csőd fele vezetik a fogadóirodákat, de persze ez nem így van. Sokkal előnyösebb egy online fogadóiroda mint egy másik, a legfontosabb előny abban rejlik, hogy kezelési költség mentesen lehet fogadásokat kötni, az is előny, hogy kényelmesen otthonról fogadhatunk, és persze az is, hogy a mérkőzések közben is lehet fogadásokat kötni.

Mindent összevetve tehát ki kell választani egy vagy több komoly és megbízható fogadóirodát és azoknál kell regisztrálni és persze igénybe venni a bónuszokat.

Leave a Reply