Legjobbja nélkül utazik Miskolcra a Haladás

2014. August 9. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Artner Tamás
Nehéz bajnoki meccsre számíthat vasárnap a Haladás, a DVTK otthonában az NB I legjobb csapatai is megszenvednek a pontszerzésért.

 

A Haladás egy Újpest elleni vereséggel kezdte, majd egy kecskeméti győzelemmel folytatta a bajnoki szezont, vasárnap pedig a két meccsen négy pontot gyűjtő DVTK otthonában lép pályára. A szombathelyiek dolgát nehezíti, hogy nem számíthatnak egyik legjobb játékosukra, Radó Andrásra, aki fájós térde miatt nem léphet pályára, ezzel a támadósorban komoly veszteség érte a Haladást.

Artner Tamás vezetőedző úgy véli, a DVTK a bajnokság egyik legerősebb keretével rendelkezik, ennek ellenére győzni megy Miskolcra együttese.

“A Videoton és a Győr mellett a Diósgyőré az egyik legerősebb játékoskeret idehaza. Emellett jó edzőjük van, és bár kiestek az Európa-ligából, megsüvegelendő eddigi teljesítményük. Bő keretükben magyar szinten több klasszisjátékost is felvonultatnak. Nagy dolog volt, hogy nyertünk Kecskeméten, ahhoz képest, hogy a bajnokság elején járunk, szépen összeállt a játékunk. Ezzel a futballal Diósgyőrben is sikeresek lehetünk, de helyzeteinkkel jobban kell gazdálkodnunk, hiszen vasárnap valószínűleg kevesebb lehetőségünk lesz, mint Kecskeméten volt. Győzni megyünk Miskolcra, aztán meglátjuk mi sül ki belőle” – mondta Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője.

A két forduló után négy ponttal álló, a múlt héten Újpesten 1-1-es döntetlent elérő DVTK csütörtökön még Oroszországban lépett pályára (3-0-ra kapott ki a Krasnodartól), így a játékosok szinte egyáltalán nem tudtak pihenni a Haladás elleni meccs előtt.

A DVTK győzelmére 1.95 az odds, a döntetlenre 3.50, a Haladás diadalára 3.75 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply