Csalódással kezdett a francia bajnok

2014. August 9. Saturday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
A Paris Saint-Germain 2-2-es döntetlent játszott a Reims otthonában a francia bajnokság nyitófordulójában, Zlatan Ibrahimovic büntetőt rontott, de két góljával így is pontszerzéshez segítette címvédő csapatát.

 

Hiába szerzett már a 7. percben előnyt a PSG Zlatan Ibrahimovic révén, a Reims még az első félidőben fordítani tudott. A párizsiaknak a második félidőben bőven akadt lehetősége az egyenlítésre és a fordításra, végül csak előbbi valósult meg, a tizenegyest hibázó Ibrahimovic a 63. percben egyenlített.

A mérkőzés utána Laurent Blanc elismerte, hogy csapata még nem nyerte el az üzemi hőmérsékletet, még idő kell ahhoz, hogy a megszokott teljesítményt nyújtsák Ibrahimovicék.

“Csak ismételni tudom magam, a csapat még nem áll készen. Ennek ellenére azt is el kell mondanom, hogy jól játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Az egyetlen kritika, amely a játékosokat érheti, hogy nem sikerült lezárni a meccset. Még egy kis pontosság hiányzik a játékunkból, ezért nem is lehetett másra számítani” – jelentette ki Blanc.

A francia bajnokság ezzel a meccsel elkezdődött, de a párizsiak felkészülése még javában zajlik. Blanc együttese hétfőn a Napoli ellen lép pályára barátságos meccsen, majd a hétvégén a Bastiát látja vendégül a pontvadászatban.

A PSG legnagyobb kihívója, a Monaco vasárnap kezdi meg szereplését a bajnokságban, a hercegségbeli csapat első ellenfele a Lorient lesz hazai pályán. A Monaco sikerének az oddsa 1.40, a döntetlenre 4.33, a Lorient győzelmére 8.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply