Az Arsenalban folytatja Mustafi

2016. August 29. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Shkodran Mustafi
Noha nem hivatalos még, hogy az Arsenal leigazolta Shkodran Mustafit, de Arsene Wenger és Mustafi is elismerte, hogy a londoni klubnál folytatja pályafutását.

Az Arsenal francia szakvezetője szombaton délelőtt még csak annyit közölt: közel a megállapodás véglegesítése, estére Wenger már továbbment.

“Mustafi orvosi vizsgálaton vett részt a csapatnál és ezen megfelelt. A válogatott mérkőzések miatti szünetet követően csatlakozik hozzánk” – fogalmazott az Arsenal menedzsere.

Vasárnap reggel aztán már a játékos is elárulta, hogy költözés előtt áll és Valenciából Londonba teszi át a székhelyét.

“Kedden lesz a hivatalos bejelentés, mert még sok papírmunkát el kell intézni. Hétfőn csatlakozom a német válogatott keretéhez” – áll a Mustafi hivatalos twitter-csatornáján található szűkszavú bejegyzésben.

A 24 éves Mustafi ifiként igazolt először Angliába és három évet töltött az Everton akadémiáján, 20 évesen komolyan gondolkodott a visszavonuláson, két évvel később, 2014-ben pedig már a német válogatott tagjaként a világbajnokságon szerepelt és szerzett aranyérmet.

Angol lapértesülések szerint Mustafiért nagyjából 40-42 millió euró körüli pénzt fizet az Arsenal a Valenciának.

Arsene Wenger ezzel egy időben azt is elárulta, hogy a Deportivótól érkező Lucas Perez szerződtetése is majdnem teljesen biztosra vehető.

Az Arsenal az angol bajnokságban három bajnoki forduló után 4 ponttal a 8. helyen áll, arra, hogy megnyeri a bajnokságot a szorzó 11.00, míg arra, hogy az első négy hely valamelyikén végez 1.80.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply