A Videoton elérte már egy célját

2015. April 27. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Juan Antonio Carillo
A Pécs ellen a Videoton FC magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott szombaton, és már a következő fordulóban bebiztosíthatja bajnoki címét.

A Videoton hullámvölgyek nélkül, végig egyenletesen magas teljesítményt nyújtva játszotta végig a teljes idényt, és már csak matematikailag kell bebiztosítania elsőségét. Ezt egyébként már a jövő heti következő fordulóban megteheti, amennyiben győzni tud a DVSC otthonában, a Ferencváros pedig pontokat veszít saját bajnokiján.

A fehérváriak azonban nem elégednek meg az eddig elért eredményekkel, céljuk a duplázás, vagyis a bajnokság mellett a Magyar Kupa megnyerése. Utóbbi sorozat az elődöntő visszavágójánál jár, a Videoton kedden az Újpest otthonában lép pályára. Fehérváron 1-0-ra győzött a Vidi, vagyis kedvező helyzetben várja a Megyeri úti összecsapást.

“Debrecenben folytatjuk a bajnokságot jövő héten, az egy teljesen más meccs lesz a maihoz képest, arra annak megfelelően kell felkészülnünk. Előtte azonban még egy nagyon fontos összecsapás vár ránk, hiszen kedden Újpesten lépünk pályára a Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján. A szerződésemben szereplő pontok közül az egyik az, hogy a csapat nemzetközi szereplést érő helyen végezzen a szezon végén, ezt ma gyakorlatilag bebiztosították a játékosok. Szeretek itt élni és dolgozni, a családom is nagyon jól érzi magát, úgyhogy ma én vagyok az egyik legboldogabb ember Magyarországon” – nyilatkozta Joan Carrillo, a fehérváriak szakvezetője a Pécs elleni sikert követően.

A keddi ellenfél, az Újpest is nyert a hétvégén, méghozzá a Dunaújváros otthonában 3-1-re.

A fehérváriak válogatott támadója, Nikolics Nemanja megszerezte 20. és 21. gólját az idényben, és most már szinte biztos, hogy zsinórban harmadszor is ő lesz az NB I gólkirálya (a második Böde Dániel 11 találatnál jár). Nikolics a válogatottnak is nagy segítségére lehet abban, hogy elérje célját, hogy kiharcolja a jövő évi Eb-n való szereplés jogát, ehhez a címeres mezben is hozzájárulhat pár góllal. Arra, hogy a magyar válogatott megnyeri Eb-selejtező csoportját, 14/1 az odds, az élen álló románok csoportgyőzelmére 1/4, az északírek elsőségére 4/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply