Kispesten egy pontot szerzett a Debrecen

2015. April 26. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A tavalyi bajnok Debrecen 1-1-es döntetlent ért el a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként az OTP Bank Liga 25. fordulójának zárómérkőzésén.
Labdarúgó NB I - Budapest Honvéd-DVSC-TEVA

Budapest, 2015. április 26. A kispesti Souleymane Youla (j) gólt szerez a debreceni Dusan Brkovic mellett a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Budapest Honvéd – DVSC-TEVA találkozón a budapesti Bozsik Stadionban 2015.április 26-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Azonosító: D__YT20150426003

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Budapest Honvéd – DVSC-TEVA 1-1 (1-1)

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Youla (25.), illetve Bouadla (39.)
piros lap: Ikenne-King (71.), illetve Ludánszki (77.)
sárga lap: Holender (16.), Ikenne-King (22., 71.), Ignjatovic (48.), Hidi (86.), illetve Lázár (36.), Bódi (73.), Jovanovic (79.)

  • Budapest Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Elez, Baráth – Nagy G., Hidi, Vécsei – Prosser (Gazdag, 61.), Youla (Botka, 75.), Holender (Punosevac, 54.)
  • DVSC-TEVA: Verpecz – Lázár P., Mészáros, Brkovic, Korhut (Balogh N., 75.) – Varga J., Jovanovic, Mihelic, Bouadla (Ludánszki, a szünetben), Bódi – Sidibe (Nagy Z., 83.)

Az első félidő sokáig unalmas mezőnyjátékkal telt, egyik csapat sem jelentett komoly veszélyt a másik kapujára. A Honvéd a 25. percben váratlanul vezetést szerzett egy szép góllal, ettől kezdve viszont a hajdúságiak nagyobb sebességi fokozatba kapcsolatak, melynek köszönhetően Bouadla távoli lövésével még a szünet előtt egyenlítettek.

A folytatásban ismét kiegyenlített, de nem eseménydús játékkal telt az idő, mígnem a 71. percben emberhátrányba került a Honvéd Ikenne-King kiállítása miatt, ráadásul a reklamáló Marco Rossi vezetőedzőt is elküldte a kispadtól Vad II. játékvezető. Ezt követően a Debrecennél volt többet a labda, de veszélyesebbé nem vált a vendégcsapat, amely ráadásul szintén megfogyatkozott Ludánszki piros lapja miatt. A hátralévő időben a Honvéd járt közelebb a győztes gól megszerzéséhez, ugyanis Vécsei szabadrúgásból a keresztlécet találta el, míg Punosevac az utolsó pillanatban, szemben állva a kapussal nem találta el a labdát, így újabb találat már nem esett a végére paprikás hangulatúvá vált mérkőzésen.

sgj \ scp \ bdó

MTI 2015. április 26., vasárnap 20:29

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply