Hazai pályán augusztus óta először nyert a Győr

2015. April 26. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Első győzelmét aratta hazai pályán a Győri ETO FC augusztus óta, amely az OTP Bank Liga 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Puskás Akadémia ellen nyert 1-0-ra.
Labdarúgó NB I - Gyõri ETO-Puskás Akadémia

Győr, 2015. április 26. Zsótér Donát, a Puskás Akadémia játékosa (b) és a győri Luis Ezequiel Ibánez a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Győri ETO FC – Puskás Akadémia találkozón a győri ETO Parkban 2015. április 26-án. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Azonosító: DKRCS20150426009

A győri csapat legutóbb a hatodik körben gyűjtötte be a három pontot az ETO Parkban.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Győri ETO FC-Puskás Akadémia 1-0 (0-0)

Győr, ETO Park, 1500 néző, v.: Pintér
gólszerző: Priskin (64.)
sárga lap: Pátkai (82.), Priskin (83.), Brdarovszki (94.), illetve Kelic (23.), Zsótér (94.)

  • Győri ETO FC: Pogacsics – Brdarovszki, Lipták, Lang, Ibánez – Windecker (Pátkai, 53.), Bucsa, Kamber – Rudolf (Mayer, 67.), Priskin, Koltai (Nagy Á., 85.)
  • Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Tar, Kelic, Spandler – Fiola (Szakály D., 62.), Tóth B., Kleinheisler, Harsányi (Zsótér, 42.) – Sallai R. (Tischler, 76.), Lencse

A győri ultrák a mérkőzés elején demonstráltak súlyos anyagi helyzetbe került csapatukért: tízperces késéssel érkeztek a stadionba és fekete pólóban, felsőben szurkoltak.

Az első félidő a Győr mezőnyfölényét hozta, nagy helyzetekig, sőt kapufáig is jutott, de gólt nem sikerült szereznie. A vendégek a kontratámadásokra építettek, Lencse egy alkalommal ziccerbe került, de Pogacsics bravúrral védett.

A fordulás után ismét kapufát rúgtak a hazaiak, de a felcsútiak is több gólszerzési lehetőséget kidolgoztak, néhányszor csak Pogacsics mentette meg csapatát a góltól. A játékrész derekán aztán, Priskin szépségdíjas bombájával vezetéshez jutott az ETO. A folytatásban felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de több találat már nem esett, így szűk nyolc hónap után ismét nyerni tudott otthon a Győr.

slr \ sgj \ bdó

MTI 2015. április 26., vasárnap 18:41

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply