Veretlen csapatok csatája Fehérváron

2014. September 13. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Roland Szolnoki
Vasárnap rangadót rendeznek a székesfehérvári Sóstói Stadionban, a hat forduló után 18 pontos Videoton az Újpest FC-t fogadja.

 

A fehérváriak történetük legjobb idénykezdetét produkálják, ezt megelőzően még sosem fordult elő, hogy az első hat bajnokiját kivétel nélkül megnyerje az együttes. A gárda gólkülönbsége is tiszteletet parancsoló: 19 rúgott gól és csak két kapott találat. A vendég újpestiek sem kezdték rosszul a szezont, még akkor sem, ha hat bajnokijukból csak kettőt nyertek meg, és mindössze négyszer találtak az ellenfelek kapujába. Ugyanakkor összesen két gólt kaptak ezeken a meccseken, és egyszer sem kaptak ki, ami azt jelzi előre, hogy a Vidinek sem lesz könnyű dolga ellenük vasárnap.

A hétközi kupafordulóban a Videoton 8-0-ra nyer Kunszállás otthonában, míg az Újpest 13-0-ra győzött Himesházán. Ez utóbbi meccsen pályára lépett, és kétszer is eredményes volt Kim Ojo, a lilák újonnan igazolt csatára, más kérdés, hogy a gólerős támadó megsérült, és a hosszabb időre kidőlt a sorból, így bajnokin még nem mutatkozhat be együttesében.

“Amit eddig láttunk az Újpesttől idén, az elég meggyőző, kívülről úgy tűnik, sokkal jobban együtt vannak, szervezettebbek, mint a tavalyi szezonban. Mutatja ezt, hogy mindössze 2 gólt kaptak 6 meccsen, úgyhogy nem lesz egyszerű dolgunk vasárnap.Az mindenképpen jó, hogy az összes játékosunk pályára lépett a bajnoki szünet ideje alatt is valamilyen tétmeccsen, akár a felnőtt válogatott-, az U21-es válogatott-találkozókról, akár a Ligakupáról vagy a Magyar Kupáról beszélünk, vagyis játékban maradtunk, és remélem mindent ott folytatunk, ahol két hete abbahagytuk” – nyilatkozta az U21-es válogatott Szolnoki Roland a vidi.hu-nak.

A Videoton győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.00, a vendégek diadalára 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply