Első győzelmére hajt a Bolton

2014. September 13. Saturday in Angol Championship, Hírek

Bogdán Ádám
A Championship, vagyis az angol másodosztály hétvégi hatodik fordulójában első győzelmét szerezheti meg a jelenleg kieső helyen álló Bolton Wanderers.

 

A boltoniak az előző két szezonban egyaránt a Premiershipbe való feljutást tűzték ki célul maguk elé, de egyik alkalommal sem voltak közel ahhoz, hogy teljesítsék ezt a célt. Az új idénynek hasonló elvárásokkal kezdte meg a csapat, de a rajt minden várakozást alulmúlóan sikerült: hat forduló után egy döntetlennel és öt vereséggel, egyetlen ponttal kieső helyen áll az egykor szebb napokat látó együttes.

Két idegenbeli vereség után szombaton ismét hazai pályán lép pályára a Bogdán Ádámot is foglalkoztató együttes, ezúttal a Sheffield Wednesday látogat a Reebook Arenába.

Joe Mason, a boltoniak kölcsöncsatára bízik benne, hogy a válogatott meccsek miatti szünetben összeszedte magát annyira a csapat, hogy végre elkezdje gyűjtögetni a pontokat, és feljebb kapaszkodjon a tabellán.

“Nagyon várjuk, hogy újra pályára léphessünk, mert a válogatott szünet előtti eredmények után mindenkin nagyon csalódott volt, és mielőbb javítani szeretne. Ha rajtunk múlt volna, az előző meccsünk után azonnal újra játszottunk volna, hogy mielőbb magunk mögött hagyjuk a kudarcokat. El kell kezdenünk nyerni, és megkezdeni a feljebb kapaszkodást a tabellán” – jelentette ki Mason.

A Sheffield Wednesday jobban kezdte az idényt, öt forduló után két győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel áll a tabella tizedik helyén.

A Bolton győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.60, a sheffieldiek diadalára 2.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply