Megtörné kecskeméti átkát az ETO

2014. September 13. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Dorde Kamber
Az OTP Bank Liga előző idényének ezüstérmese, a Győri ETO a Kecskemét otthonába látogat szombaton, és igyekszik megtörni rossz sorozatát az alföldi városban.

 

A győriek az utóbbi években jóval sikeresebbek voltak a bajnokságban, mint a Kecskemét, az alföldi lila-fehér együttes otthonában azonban kevés sikerélmény érte az ETO játékosait, a zöld-fehérek még sosem nyertek a Széktói Stadionban.

Az ETO-nál a tavaszi szezonban egyetlen csapat sem szerzett több pontot, kis híján a DVSC-t is sikerült beérnie az évet jelentős hátrányban kezdő győrieknek, ám ősszel igen gyengére sikerült a rajt. Hat forduló után két győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel csak a középmezőnyben szerénykedik a győri gárda, igaz, a KTE mérlege ennél is rosszabb: egy győzelem, egy döntetlen, négy vereség.

A kecskemétiek az egyetlen győzelmüket az előző fordulóban, Pécsett aratták, és a siker sokat dobott a játékosok önbizalmán. A Pécs így továbbra is nyeretlen, és a kieső zónában tartózkodik, szombaton ráadásul a hazai pályán jól szereplő a DVSC otthonában lép pályára. A Loki győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 4.60, a pécsi diadalra 7.00 a szorzó.

“A pécsi győzelem jót tett nekünk, úgyhogy kellő önbizalommal a Győr ellen is megvan az esélyünk a jó eredményre. Nekem általában fekszik is, ha erős csapatokkal játszunk, akik a támadásokra helyeznek nagyobb hangsúlyt, így több területem van” – mondta Gráczi Gábor, a KTE fiatal támadója.

Az ETO a napokban bejelentett egy új igazolást, a Cottbusból hazatérő balhátvéd, Sváb Dániel szerződött a kisalföldi együtteshez.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply