Pápán nyert az MTK

2014. September 13. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Pápa hazai pályán maradt alul egy góllal az MTK-val szemben a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Lombard Pápa Termál FC-MTK Budapest 0-1 (0-1)

Pápa, 1000 néző, v.: Vad II
gólszerző: Vass P. (45.)
sárga lap: Vukmir (72.), Nagy Tamás (41.), illetve Nagy Tibor (22.)

  • Pápa: Szűcs – Tóth (Kenesei, 75.), Nagy Tamás, Bogunovic, Frizoni – Faggyas, Csizmadia, Zulevs (Benkő, 63.), Csilus, Sluka (Jagodics, 11.) – Popin
  • MTK Budapest: Hegedüs – Nagy Tibor, Vukmir, Kelemen, Hidvégi (Vass Á., 82.) – Pölöskei, Kanta, Poór – Vass P. (Cseke, 65.), Sergio (Csiki, 68.), Horváth Zs.

A találkozó előtt egyperces gyászszünetet tartottak az MTK szerdán elhunyt legendás játékosa, Sándor Károly emlékére.

A küzdelmes meccsen az első félidő nagy részében a vendégek uralták a játékot, több helyzetet is kialakítottak, míg a hazaiak ritkábban jutottak lehetőséghez. Ezzel együtt csak egyszer került kapuba a labda: közvetlenül a szünet előtt egy MTK-támadás végén Vass Patrik közelről védhetetlenül fejelt a hálóba.

A második félidőre a gólszerzés jól érzékelhető szándékával érkezett vissza a Pápa, de megszaporodott, s olykor valóban veszélyes kísérletei sem vezettek eredményre. Közben időnként az MTK-nak is adódtak esélyei, de a kék-fehéreknél is gond volt a célzási pontossággal, így végül egyetlen gól döntött a három pontról.

sjk \ sgr \ blz

MTI 2014. szeptember 12., péntek 21:04

Related Articles

Leave a Reply