Újvárosban folytatódhat az Újpest lendülete

2015. April 23. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Asmir Suljic
Vasárnap a Pápa elleni hazai mérkőzésen megszerezte első tavaszi bajnoki győzelmét az Újpest labdarúgócsapata. Hétvégén a sereghajtó lesz az ellenfél.

Az ősszel kiválóan szereplő csapat komoly hullámvölgyben volt eddig 2015-ben, de Nebojsa Vignjevics edző reméli, hogy megindul végre felfelé csapata. A Pápa ellen minden bejött, ezt a sorozatot kellene folytatni pénteken Dunaújvárosban is.

“Szeretnénk megnyerni a meccset, de tudjuk, hogy nehéz összecsapás lesz, hiszen a hazaiaknak szükségük van a pontokra. A Dunaújváros jobb csapat annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat” – nyilatkozta Vignjevics. Szerinte a középpályások agresszív játékára lesz szükség, főleg azért, mert az újvárosiak is a rövidpasszos, kreatív futballt játsszák.

A keretben már nincs ott az eltanácsolt Dusan Vasziljevics, Jonathan Herisnek van egy kisebb sérülése, ami kérdésessé teszi a játékát, a Ferencváros ellen kiállított Asmir Suljic azonban letöltötte eltiltását, így ismét pályára léphet.

A sereghajtó dunaújvárosiaknak valóban minden pont számít, és amióta Artner Tamás felel a szakmai munkáért, felrémlett a bennmaradás esélye. Az egykori szombathelyi szakember vezetésével a csapat előbb 3-0-ra legyőzte a Nyíregyházát, majd 0-0-s döntetlent játszott az MTK-val, egy hete pedig nagyon szerencsétlen módon kapott ki a Puskás Akadémiától. A 85. percben még a hazaiak vezettek 2-1-re, de jött Lencse László, aki a hajrában két góllal a felcsútiak javára fordította a meccset.

“A Puskás ellen kétszer is vezettünk, mégsem tudtunk nyerni. Ennek ellenére úgy érzem, hogy az eddigi legjobb teljesítményünket mutattuk, sajnálom is, hogy ez nem párosult az eredményességgel” – mondta Artner. Hozzátette, hogy biztos abban, hogy nyílt, közönségszórakoztató mérkőzés lesz, és bízik a győzelemben.

A hazaiak győzelmére 19/10 az odds, a döntetlenre 9/4, míg a vendég újpestiek sikerére 7/5 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply