Sokat erősödik a Zenit

2015. April 23. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Andre Villas-Boas
A természetes rotációt felhasználva jutna be az Európa Liga elődöntőjébe a csütörtök este a Sevillával mérkőző Zenit labdarúgócsapata.

Az orosz együttes egy hete biztató eredményt ért el Sevillában, ahol Aleksandr Rjazancev első félidőbeli góljával a hajráig vezetett is, akkor Carlos Bacca egyenlített, a 87. percben pedig Denis Suarez megszerezte a hazaiak győztes találatát.

A 2-1-es eredmény az idegenben szerzett gól miatt sokat érhet még a hazaiaknak, André Villas-Boas edző nagyon bízik a továbbjutásban. A csapatban nagyon sok változás lehet, az első meccset ugyanis eltiltás miatt kihagyta a Domenico Criscito, Igor Szmolnyikov, Danny, Hulk négyes, míg Anatolij Tyimoscsuk csak annyira volt egészséges, hogy a hajrá nyolc percére csereként beszállhatott.

Hulkék eltiltása lejárt, de ezúttal Ezequiel Garay és Rjazancev gyűjtötte be az eltiltást érő sárga lapokat, Viktor Fajzulin pedig minden bizonnyal térdsérülése miatt marad ki.

“Edzőként mindig nehéz, ha kulcsemberek nem állnak rendelkezésre. De végül is vannak visszatérőink. Ha nyerni akarunk, akkor nagyon fontos, hogy megértsük a mérkőzés jelentőségét. A legjobbunkat fogjuk adni, és az elég lehet az elődöntőhöz” – mondta Villas-Boas.

Hozzátette, nem szeretne beszélni a Sevilla gyenge pontjairól, de azért azt elárulta, tanultak az első mérkőzésből is.

“A játékunk a támadófutballon alapul, visszatértek az ehhez szükséges játékosaink, de nem fogjuk elfelejteni a védekezést sem. A Sevilla ugyanúgy játszik a bajnokságban, mint az Európa Ligában, ezzel az érzelmi és kreatív futballal megérdemelten jutott el eddig. Van egy idegenben szerzett gólunk, és négy klasszisunk, akikre ismét számíthatok. Ez eldöntheti a mérkőzést.”

A Sevilla jó formában van, a legutóbbi 13 tétmérkőzésen mindössze egyszer kapott ki, még március végén az argentin River Plate elleni, Supercopa Euroamericana elnevezésű trófeáért, amelyen Dél-Amerika és Európa második számú kupasorozatának győztesei játszottak egymással. Unay Emery edző egy játékosára biztosan nem számíthat, Daniel Carrico ugyanis sérült.

A Zenit hazai győzelmére 7/5 az odds, a döntetlenre 5/2, míg a Sevilla idegenbeli sikerére 21/10 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply