A Pécs ellen folytathatja menetelését a Videoton

2015. April 23. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A 11 pontos előnnyel listavezető Videoton hazai pályán, a bennmaradásért küzdő Pécs ellen folytathatja menetelését a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.

 

A székesfehérváriak 13 bajnoki találkozó óta veretlenek, s nagy meglepetés lenne, ha a mecsekaljaiak ponttal vagy pontokkal távoznának a Sóstói Stadionból. Szerdán a Debrecennek sikerült ez a bravúr: a hajdúságiak a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján legyőzték a Videotont saját közönsége előtt.

Az ezüstéremért viaskodó két fővárosi együttes közül az élvonalban 14 meccse veretlen Ferencvárosra vár könnyebb feladat, ugyanis azt a Diósgyőrt fogadja, amely az idei hét fordulóban nyeretlen maradt és mindössze három pontot gyűjtött. Az MTK a Nyíregyháza vendége lesz, amely ugyan a Diósgyőrhöz képest rosszabbul áll a tabellán, de lényegesen jobb formát mutat a miskolciaknál. A télen alaposan megerősített nyírségiek az idén szerzett 11 pontjukkal már eltávolodtak a kieső zónától.

A forduló érdekessége lesz a Haladás pápai vendégjátéka, mivel a “kiesési rangadó” mindkét résztvevőjénél edzőt cseréltek hét közben: a szombathelyieknél Szentes Lázárt ideiglenesen Kuttor Attila, míg a bakonyiaknál Lengyel Ferencet Kovács László váltotta.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

péntek:

Dunaújváros Pase-Újpest FC 19.00, v.: Bognár

szombat:

Ferencváros-Diósgyőri VTK 14.00, v.: Erdős
Nyíregyháza Spartacus-MTK Budapest 16.00, v.: Iványi
Kecskeméti TE-Paksi FC 18.30, v.: Berke
Lombard Pápa Termál FC-Szombathelyi Haladás 18.30, v.: Kassai
Videoton FC – PMFC-Matias 18.30, v.: Solymosi

vasárnap:

Győri ETO FC-Puskás Akadémia 16.30, v.: Pintér
Budapest Honvéd – DVSC-TEVA 18.30, v.: Vad II.

……………………

sgj \ slr \ sag

MTI 2015. április 23., csütörtök 10:35

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply