Csodára készül a Wolfsburg

2015. April 23. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Dieter Hecking
A labdarúgó Európa Liga-negyeddöntők első körének legnagyobb meglepetését a Wolfsburg súlyos hazai veresége jelentette.

Egy hete a Bundesliga második helyén álló, év elején még a Bayern Münchent is legyőző együttese ugyanis 4-1-re kikapott hazai pályán a Napolitól, így a minimálisra csökkent továbbjutási esélye.

A szlovák Marek Hamsík vezette olaszok már 4-0-ra is vezettek, a hazaiak becsületgólját akkor Nicklas Bendtner szerezte. A reménytelen helyzet ellenére Dieter Hecking, a Wolfsburg edzője úgy véli, vannak még csodák, és ami összejött a Napolinak, miért ne sikerülhetne a Wolfsburgnak is.

“Természetesen az otthoni eredmény nem ad sok okot az optimizmusra. Sok hiányzónk van Kevin De Bruyne és André Schürrle mellett Vieirinha sem érezte jól magát, pont akkor lett beteg, amikor végre felépült csípő- és bokasérüléséből. Így a repülőtérről kellett riasztanunk Patrick Ochsot. Nagyon jó csapat vagyunk, ezek a srácok képesek bármelyik csapat ellen, bármikor gólt szerezni. De nem hibázhatunk, mert azért drága árat fizetünk. Az utolsó pillanatig küzdünk, a futball azért is szép, mert néha történnek csodák. Ha a Napoli nem annyira koncentráltan futballozik, mi pedig különösen jó napot fogunk ki, akkor miért ne juthatnánk elődöntőbe?” – mondta.

A kapus Diego Benaglio hozzátette, nagyon szeretnék bebizonyítani, hogy az első mérkőzés csak kisiklás volt, bár éppen a lehető legrosszabb pillanatban történt meg.

Rafael Benitez csapatából Camilo Zúniga és Michu sérülés, Christian Maggio pedig betegség miatt hiányzik. A Napoli kieséséhez az kellene, hogy az ellenfél legalább négy gólt szerezzen, ez a csúfság 2012 augusztusa óta nem esett meg a dél-olasz csapattal, akkor a Juventus 4-2-re verte a Szuperkupa döntőjében.

Benitez most arra készül, hogy a legendás Giovanni Trapattoni mellett ő legyen a második olyan edző, aki háromszor is Európa Ligát (illetve UEFA-kupát) nyer.

A hazaiak győzelmére 6/5 az odds, a döntetlenre 14/5, míg a Wolfsburg idegenbeli sikerére 23/10 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply