Pocsék formában a Fiorentina

2015. April 23. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Vincenzo Montella
Vincenzo Montella szerint csapata tanult az elmúlt időszak hibáiból, és mindenképpen vissza akar vágni a Dinamo Kijevnek az Európa Ligában.

A Fiorentina néhány nappal korábban még három fronton volt harcban, ráadásul mindhárom fronton komoly célokért. A firenzeiek a bajnokságban remekül kezdtek, a dobogóért voltak harcban a fél távig, ám az elmúlt hetekben visszaesett a teljesítményük, és ez meglátszik a tabellán elfoglalt helyezésükből is. Ráadásul a Fiorentina az Olasz Kupában nyerő helyzetből esett ki a Juventus ellen az elődöntőben, és az Európa Liga-negyeddöntőjében sem a várt teljesítményt nyújtotta.

Ugyan a Dinamo Kijev elleni első találkozón idegenben nem kapott ki, de az 1-1-es döntetlennel sem lehetett maradéktalanul elégedett, ezért Montella azt reméli, hogy a visszavágón csapata kiköszörüli a csorbát.

“Mindenből lehet tanulni, így ez az idegenbeli iksz is alkalmas arra, hogy segítsen minket a fejlődésben. A Dinamo nagyon erős fizikailag, ezen a téren fel kell vegyük velük a harcot” – mondta a vezetőedző, aki bejelentette, hogy Khouma Babacar ebben a szezonban már nem lesz bevethető, de Alberto Gilardino sem lett a keret tagja.

A hétvégén is kikapott a Fiorentina, amely a bajnokságban a Veronától szenvedett 1-0-s vereséget otthon. A Dinamo Kijev az ukrán pontvadászatban 3-1-re nyert a Volyn vendégeként.

A Fiorentina sikerének az oddsa 3/4, a döntetlenre 14/5, a Dinamo Kijev győzelmére 17/4 a szorzó. A firenzeiek továbbjutására 4/11 a szorzó.

Az első meccsen Jermain Lens szerzett vezetést, majd a sérülés miatt a visszavágót kihagyó Babacar a hosszabbítás perceiben egyenlített.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply