A Milan kölcsönjátékosainak jövője bizonytalan

2015. April 23. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Nem vonzó a kölcsönjátékosok számára a Milan, Marco van Ginkel és Mattia Destro is távozhat a milánóiak keretéből a nyáron.

A Milan az elmúlt szezonokban igyekezett megúszni a magas átigazolási költségeket, és gyakran igazolt játékosokat kölcsönbe. Nem volt ez másképp ebben a szezonban sem, fél tucat játékos között kölcsönbe érkezett Van Ginkel és Destro is, ám a jelek szerint egyikük maradása sem biztos.

A holland sokat volt sérült, ám egészségesen sem tudta beverekedni magát a kezdőbe, míg az olasz csatár nem érzi jól magát a viharos időszakot átélő klubban.

“Személy szerint elégedett vagyok, a csapat folyamatosan fejlődik. Nagy élmény volt pályára lépni a derbin, ritkán játszhat az ember 75 ezer szurkoló előtt. Ám a jövő kérdése még nyitott, nem tudom, hogy mi fog történni a Chelsea-nél” – mondta Van Ginkel.

Destrónak pedig túl szerény képességű a jelenlegi Milan. “A Milan az elmúlt 30 év leggyengébb helyzetében van, ha a szituáció nem változik, Destro visszatér Rómába” – véli a játékos menedzsere.

A Milan ebben a szezonban Bajnokok Ligája-indulást érő helyet tűzött ki maga elé a bajnokság elején, ám jelenleg szinte biztos, hogy az Európa Ligában sem szerepelhet a következő szezonban. A 31. forduló után Filippo Inzaghi alakulata csak a kilencedik.

Szombaton a Milan az Udinese otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 9/4, a döntetlenre 9/4, a vendégek sikerére 13/10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply