Új csatárral harcol a bennmaradásért a Rotherham

2015. January 16. Friday in Angol Championship, Hírek

Egy csatár szerződtetésével erősítette meg keretét az angol másodosztályban jelenleg kieső zóna közelében tanyázó Rotherham csapata.

Generic

A Championship újonca felemás formában szerepel a bajnokságban. Pozitívum, hogy újoncként nem áll kieső helyen a bajnokság felét elhagyva, de biztosra sem veheti a bennmaradást, ugyanis a 20. pozícióban tanyázva csak három ponttal előzi meg a már a kieső zónában szerénykedő Millwallt.

Steve Evans az átigazolási piac zárásáig mindenképpen szerette volna megerősíteni a csatársort, a 25 meccsen szerzett 21 gól ugyanis kifejezetten halovány teljesítmény, ennél csak a sereghajtó Blackpool jegyez kevesebb találatot.

Evans jó felépítésű, erős csatárt szeretett volna szerződtetni, és sikerült is leigazolnia a 28 éves ír válogatott támadót, Connor Sammont.

Sammon a Derby játékosaként kezdte az idényt, majd kölcsönben Ipswichbe került. Az ipswichiek menedzsere, Mick McCarthy nem sokat szerepeltette, és annak ellenére, hogy nyárig szólt kölcsönszerződése, a napokban visszaküldte a Derbyhez. Itt jött a képbe a Rotherham, és azonnal lecsapott a csatárra.

“Conor Sammont már hosszú ideje figyelem, kedvelem a játékát. Nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy megszerezzük, ugyanis több klub is igényt tartott volna a szolgálataira. Az biztos, hogy Conor szavatartó ember, hiszen azok után, hogy elígérkezett hozzánk, nem foglalkozott a többi ajánlattal” – mondta Evans.

A menedzser hozzátette: Sammon még a Kilmarnock futballistája volt, amikor felfigyelt rá, és éppen ilyen típusú – nagy és erős – támadót keresett, ezért mindenképpen szerette volna szerződtetni.

A Rotherham szombaton az éllovas Bournemouth gárdáját fogadja. Győzelmére 4.50 az odds, a döntetlenre 3.80, a vendégek diadalára 1.85 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply