Dani Alves maradna Barcelonában

2015. January 16. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Dani Alves
A brazil labdarúgó az egyik biztos távozónak tűnt a szezon előtt, ám ügynöke szerint most már inkább az a valószínű, hogy meghosszabbítja szerződését a katalánokkal.

 

Dani Alves szerződése a nyáron lejár a Barcelonával, korábban szinte mindenki biztosra is vette, hogy a 31 éves védő távozik. Azonban időközben kiderült, hogy a klub 2015-ben nem igazolhat, így minden jelenlegi játékosára szükség lehet a következő idényben is. A brazil még nem határozott, de ügynöke szerint már szinte biztos, hogy marad a gránátvörös-kékeknél.

Dinorah Santa Ana ugyanakkor kijelentette, hogy még nem kaptak ajánlatot a Barcelonától a folytatásra, de egyéb érdeklődők sem jelentkeztek a leigazolása érdekében. A menedzser szerint a brazil védő szívesen maradna, mert jól érzi magát a katalán sztárcsapatban, amelyhez mindvégig lojális volt.

“Dani Alves még mindig a világ legjobb balhátvédje, még ha idén nem is került be a legjobb tizenegybe. És mindig hűséges volt a klubjához, nincs ez másként most sem, a Barcelonán kívül nem gondolkodik másik klubban” – jelentette ki az ügynökasszony.

A brazil összesen 20 meccsen erősítette a szezon során a Barcelonát, amely vasárnap a Deportivo La Coruna vendége lesz a spanyol pontvadászatban: a hazai győzelem oddsa 15.00, a döntetlenre 7.50, a vendégek sikerére 1.18 a szorzó.

A Depor a tabella 16. helyéről várja a bajnokit, a Barcelona a második helyet foglalja el.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply