Továbbra is jó formában a Forest

2014. February 6. Thursday in Angol Championship, Hírek

Billy Davies

Még mindig tart az angol Championshipben szereplő Nottingham Forest veretlenségi szériája: a másodosztályú klub szerda este az FA-kupában tudott nyerni, így már 14 tétmérkőzés óta nem talált legyőzőre.

A kupából korábban a West Ham Unitedet kiütő (5-0) Forest a 4. fordulóban a harmadosztályú (League One) Prestonnal találkozott. Kisebb meglepetésre az első mérkőzésen nem született gól, így újrajátszásra került sor, a közép-angliaiaknak pedig idegenben már sikerült kiharcolniuk a továbbjutást. Jamie Mackie viszonylag hamar vezetést szerzett övéinek, de a győzelmet csak a 94. percben biztosította be Billy Davies legénysége.

A következő körben is verhető ellenfele lesz a gárdának, hiszen a Sheffield United papíron jóval gyengébb kerettel rendelkezik.

A Nottingham jól áll a bajnokságban, ötödik a tabellán 50 ponttal, és még akár az automatikus feljutást jelentő második helyet is megkaparinthatja, hiszen a Queens Park Rangersnek 56 pontja van. Ehhez azonban a Forestnek hoznia kell a kötelező meccseket, és a szombati, Blackpool elleni pontosan ilyen lesz. Ugyan otthon játszanak a tengerpartiak, pocsék formában vannak, november 9-e óta 11 vereség, három döntetlen és mindössze két győzelem volt az együttes mérlege.

November 2-án a Blackpool győzni tudott a Nottingham otthonában, de a narancs mezesek akkor még nem voltak hullámvölgyben, a Forest pedig csak azt követően indult be igazán. Most a hazaiak győzelmére 4.00 az odds, míg a döntetlenre 3.30, az esélyesebb vendégek sikerére 1.95 szorzóval lehet fogadni.

Henri Lansbury súlyos sérülést szenvedett a Preston ellen, ami nagy érvégés a Forest számára, hiszen az Arsenaltól 2012-ben csatlakozó középpályás az idei szezonban 26 bajnokin is kezdő volt, ráadásul hét gólt is szerzett. A Sunderlandtől kölcsönkapott David Vaughan Lansburyhez hasonlóan minimum három hónapig nem léphet pályára, így a középpályán gondjai adódhatnak majd Davies menedzsernek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply