Többet kell mutatnia a Fradinak

2015. May 10. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gera Zoltán
A Ferencvárosi TC a Debreceni VSC-t fogadja a labdarúgó NB I 27. fordulójának vasárnapi rangadóján. Thomas Doll szerint csapatának többet kell mutatnia, mint tette azt egy héttel korábban a Pécs ellen.

Továbbra is fantasztikus formában van a Fradi, hiszen október óta nem szenvedett vereséget a bajnokságban, aminek köszönhetően a második helyen, Európa Liga-indulást érő pozícióban van az együttes. Ettől függetlenül Doll nem mindig elégedett a csapat játékával, most a múlt heti, Pécsi MFC elleni 2-2-es döntetlen bosszanthatja.

Mivel a kiesés ellen küzdő mecsekiek otthonában pontokat hullajtott az FTC, a német szakember sokkal jobb produkciót vár csapatától a címvédő Debrecen ellen, ráadásul ezúttal hazai pályán, közel teltház előtt léphetnek pályára Gera Zoltánék.

“A Debrecen a bajnok, Magyarország jelenlegi legjobb csapata” – mondta Doll a klub hivatalos csatornájának. “Veszélyes ellenfélről van szó, ezért maximális koncentrációval kell játszani. Otthon léphetünk pályára, és ha a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, akkor nagyon nehéz lesz megverni bennünket. Jó formában vagyunk, jó úton haladunk, de még többet kell beleadnunk, mint azt tettük a múlt hétvégén. Mindent megteszünk azért, hogy szép legyen a vasárnap délután.”

A hazaiak előnye jelenleg nyolc pont a Lokival szemben, így ha nyernek, már biztosan dobogón zárják a szezont, ami nagy örömet jelentene a számukra, hiszen nem titkolt cél, hogy a Ferencváros jövőre ismét a bajnoki aranyat vegye célba.

A Ferencváros győzelmét 4/5 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5/2, a vendég Debrecen sikerére pedig 7/2 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply