Nem játszik a Monaco ellen Ocampos

2015. May 10. Sunday in Egyéb, Hírek

Dimitar Berbatov
A 36. fordulóban a negyedik Olympique Marseille a harmadik AS Monacót fogadja. A hazaiak nem számítanak a vendégektől kölcsönkapott játékosukra, Lucas Ocamposra.

Hiába volt az előző idényben alapembere a Monacónak Ocampos, az idei kiírásban sokkal kevesebb játéklehetőséget kapott, ezért januárban úgy döntött, hogy a Marseille-hez csatlakozik a szezon végéig. A fiatal argentin ettől függetlenül az OM-ben sem tölt be kulcsszerepet, 12 bajnokin egy gólt és két asszisztot tudott felmutatni.

Vasárnap a Marseille a hercegségbelieket fogadja, de Ocampos nem fog pályára lépni az összecsapáson. Bár a felek a transzfer létrejöttekor írásban nem rögzítettek ezzel kapcsolatban semmit, Vincent Labrune, a hazaiak elnöke szerint ez a legjobb megoldás.

“Ez majdnem olyan, mint egy filozófiai irányvonal” – mondta Labrune. “Egy kölcsönbe adott játékosnak nem lenne szabad pályára lépnie klubjával szemben, függetlenül attól, hogy nyersz-e vagy veszítesz, hiszen különböző érzések és következmények követhetik azt. Mi ezt a Monacóval írásban nem rögzítettük, de a számunkra evidens volt a döntés.”

A meccs tétje igen komoly, hiszen a tabella-3. vendégek három fordulóval a bajnokság vége előtt öt ponttal előzik meg a hazaiakat, így ha utóbbiaknak sikerülne nyerniük, úgy még valós esélyük lehet arra, hogy megszerezzék a Bajnokok Ligája-indulást érő bronzérmet.

A Marseille sokáig még a bajnoki címért is versenyben volt, viszont áprilisban mind a négy meccsét elveszítette, így egészen a negyedik helyig csúszott vissza, ráadásul az ötödik St-Etienne-nek is 60 pontja van.

Az Olympique Marseille győzelmét 6/5 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 23/10, a vendég AS Monaco sikerére pedig 12/5 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply