Szenvedős visszavágót vár Luis Enrique

2015. May 10. Sunday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Luis Enrique
Luis Enrique csapata bombaformában van, de ennek ellenére, a Barcelona edzője kőkemény 90 percre készül Münchenben, a Bajnokok Ligája elődöntőjének keddi visszavágóján.

Az első mérkőzésen 77 percen át nagyon jól működött a Pep Guardiola által kigondolt müncheni taktika, de elég volt három perc rövidzárlat, és az addig jól őrzött Lionel Messi két villanása két gólt eredményezett, az utolsó percben pedig még Neymar is betalált.

A Barca szédületes formában van, legutóbbi hét mérkőzését úgy nyerte meg, hogy gólt sem kapott, ugyanakkor a Getafének hatot, a Córdobának nyolcat is lőtt. A szombati bajnokin a Real Sociedad ellen nyert 2-0-ra, és továbbra is vezeti a bajnokságot, amelynek a legfőbb aranyérem-várományosa.

A Bayern ugyanakkor komoly gödörben van, a csapat ugyan megnyerte a Bundesligát, de a legutóbbi három tétmérkőzésén gólt sem szerzett, és mindannyiszor kikapott. A Bayer Leverkusen 2-0-ra, a Barcelona 3-0-ra verte, szombaton pedig úgy kapott ki hazai pályán az Augsburgtól 1-0-ra, hogy a 13. perctől kezdve, Pepe Reina kapus kiállítása miatt emberhátrányban játszott.

“Bár nem láttam a mérkőzést, az sok mindent elmond a Bayerntől, hogy úgy játszott 75 percet át emberelőnyben, hogy közel 80 százalék volt a labdabirtoklás aránya a javára” – nyilatkozta Luis Enrique, a Barcelona edzője.

“Cseppet sem szabad félvállról venni a visszavágót, a háromgólos előny ellenére sem. Tudom, hogy szenvedni fogunk Münchenben. És bár úgy tűnik, kicsit reménytelen a Bayern helyzete, a negyeddöntőben is 1-3-ról felállva simán kiütötte a Portót. Szóval nem hiszem, hogy könnyű menet lesz a keddi” – tette hozzá.

A Barcelona idegenbeli győzelmére 13/8 az odds, a döntetlenre 5/2, míg a Bayern München hazai sikerére 31/20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply