Távolabb került Lovren az Eb-től

2016. April 1. Friday in Egyéb, Hírek

Dejan Lovren
Butaságot követett el Dejan Lovren, a Liverpool labdarúgócsapatának védője, aki a horvát válogatott budapesti mérkőzésén úgy döntött, hogy nem melegít be, ezért visszaült a kispadra.

Ante Cacic szövetségi kapitány szerint viszont az ő dolga eldönteni, ki, mikor mit csinálhat, így elképzelhető, hogy a renitens játékosról lemond az Európa-bajnokságon.

A 31-szeres válogatott védő a múlt szerdai, Izrael ellen 2-0-ra megnyert hazai mérkőzést végigjátszotta, de várható volt, hogy a szakvezetés a magyarok ellen másokat is kipróbál majd. A budapesti, 1-1-re végződött mérkőzésen Cacic mindössze egyszer cserélt, a 76. percben Mateo Kovacic helyére Dario Srna állt be.

De a kapitány minden cserejátékosát elküldte melegíteni, azonban Lovren egy idő után megunta a mozgást, és visszaült a kispadra.

“A szabályok mindenkire érvényesek, ez alól Lovren, és más sem kivétel. Én döntöm el, hogy ki meddig melegít. Nagyon hideg volt Budapesten, ezért minden játékost arra kértem, mozogjon. Lovren megszegte mindezt, ezzel az én csapatomtól egy lépéssel távolabb került. Nem tűröm az ilyen viselkedést, senki sem lehet fontosabb a válogatottnál” – idézte Cacicot a Sportske Novosti.

A Lyon és a Southampton egykori játékosa 2014 óta szerepel Liverpoolban, a 2015-16-os idényben eddig 19 bajnokin játszott és 1447 percet töltött a pályán. A hét végén várhatóan játszik a rangadón is, amelyen klubja a második helyezett Tottenham Hotspurt látja vendégül. A Liverpool hazai győzelmére a szorzó 2.60 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Spurs idegenbeli sikerére 2.90.

A horvát válogatott a tervek szerint már nem játszik felkészülési mérkőzést az Eb előtt, ahol a D csoportban sorendben Törökország, Csehország és Spanyolország lesz az ellenfele.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply