Nehezen viseli Boateng a mellőzöttséget

2016. April 1. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Kevin-Prince Boateng
Egyre türelmetlenebbül figyeli helyzete alakulását a Milannál Kevin-Prince Boateng, a ghánai válogatott játékos a télen nem a kispadra szerződött.

Boateng remek időszakot tudhat magáénak a Milannál, a piros-feketéknél töltött évek során biztos tagja volt egy lényegesen jobb erőkből álló csapatnak. Távozása óta azonban alaposan megváltozott a helyzet, a középpályás nem tudott előrelépni a Schalkéban, így szerződése ellenére más csapatnál keresett lehetőséget. Boateng a télen már a Milannal készült, az olaszok januárban pedig le is igazolták egykori játékosukat.

Januári érkezése óta Boateng már 7 bajnokin kapott játéklehetőséget, ám egyetlen egyszer sem volt kezdő Sinisa Mihajlovic csapatában. A szerb edző eddig mindig csak a padon szorított helyet a labdarúgónak, aki kezdi unni a kevés lehetőséget.

“Mindig főszereplő voltam, kezdőcsapat tagja. Így ez az időszak személy szerint engem nagyon nehezen érint, de semmi sem fontosabb most a csapatnál. Sokkal érettebb vagyok, jóval több már a tapasztalatom, de azt nem mondom, hogy ez mindig előny” – mondta Boateng, aki kitért Mihajlovic munkájára is.

“Ebben a játékrendszerben kevesebb hely jut nekem, de én képes vagyok több helyen is játszani, mondtam is az edzőnek, hogy bárhol bevethet” – tette hozzá a labdarúgó.

A 6. helyezett Milan a hétvégén a 13. helyen tanyázó Atalanta vendége lesz a Serie A-ban: a bergamóiak sikerére a szorzó 3.30, a döntetlenre 3.30, a milánóiak győzelmére 2.25.

A két gárda őszi bajnokija gólnélküli döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply