Góllal ünnepelte Payet a születésnapját

2016. March 31. Thursday in Egyéb, Hírek

Dimitri Payet
Szép születésnapi ajándékkal lepte meg magát Dimitri Payet, aki szerda este lett 29 éves, és ezt egy gyönyörű szabadrúgásgóllal ünnepelte meg a francia-orosz felkészülési meccsen, amit a nyári EB házigazdája 4-2-re nyert meg.

Payet a 63. percben állt be Antoine Griezmann helyére, és egy perccel később szerezte azt a gólt, amellyel csapata 3-1-re alakította az állást. Az angol West Ham Unitedben légióskodó támadó középpályás úgy érzi, még tennie kell azért, hogy a francia szövetségi kapitányt, Didier Deschamps-ot meggyőzze arról, ott a helye az Eb-re nevezhető 23-as keretben.

“Ez nem csak rajtam múlik, a kapitányé a döntés. Megtettem mindent, ami tőlem telt, ahogy más meccseken is, úgy érzem, jól ment a játék, szóval pozitív érzésekkel jöttem le a pályáról. Nyugodt vagyok, de ez a szezon eleje óta tartó állapot. Keményen dolgozom, és a klubomban szerencsére sikerült eredményesnek is lennem” – nyilatkozta Payet, aki valóban remekül teljesít a londoniaknál.

A West Ham a nyáron 12 millió eurót fizetett ki érte az Olympique Marseille-nek, ő pedig mindent megtett, hogy megszolgálja az árát, hiszen 23 bajnokin 8 alkalommal volt eredményes. Payet azt is elárulta, különleges érzés volt neki, hogy a születésnapján pályára léphetett a válogatottban, az pedig még speciálisabbá tette az élményt, hogy még gólt is szerzett.

“A meccsen kint volt a családom is, ami még boldogabbá tesz. Eddig jó idényem van Angliában, és a válogatottban szerzett gólom is egy visszajelzés számomra, hogy megtérült a befektetett munka. A hollandok és az oroszok elleni győzelem emlékével térek vissza a klubomhoz, ahol ismét fontos feladatok várnak rám” – tette hozzá Payet.

A hétvégi PL-fordulóban a West Ham a Crystal Palace-t fogadja. A West Ham győzelmére a szorzó 1.95, a döntetlenre 3.50, a Palace sikerére 3.80.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply