Szélsőt igazolhat a Fradi

2014. September 4. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gyömbér Gábor
Az átigazolási időszaknak már vége, a Ferencvárosnál azonban továbbra sem mondtak le az erősítések lehetőségéről.

 

A Fradi felemás idénykezdetet produkált, az Európa Ligából hamar kiesett, és hat forduló után négy győzelemmel valamint két vereséggel áll az OTP Bank Liga tabelláján. Thomas Doll vezetőedző a hétvégi, MTK-tól elszenvedett 2-1-es vereség után elsősorban mentális problémákat látott játékosainak, de sokak szerint a minőséggel is gond van, elsősorban az okoz problémát, hogy nincs igazán veszélyes szélsője a Fradinak.

Julian Jenner az előző idényben jól teljesített mindkét szélen, de távozása óta a Fradi inkább középen erőlteti a támadásokat, egy stabilan védekező ellenfél azonban könnyen meg tudja szervezni ellene a védelmét. Így győzte le a Pápa, majd az MTK is a zöld-fehéreket.

A szakmai stáb felismerte ezt a problémát, és egy nyugati bajnokságokban edződő szélső, a belga válogatott Roland Lamah szerződtetésével orvosolná a hiányosságot. A játékos az elmúlt napokban többször is leült tárgyalni a Fradi vezetőivel, és a hírek szerint csütörtökig kell választ adnia arra, hogy elfogadja-e a klub által felajánlott szerződést.

Ha igent mond, már a napokban csatlakozik a kerethez, és a jövő hét végén esedékes bajnokin ott lehet az együttesben.

A jelenleg szabadon igazolható, elefántcsontparti szélső az előző szezonban az Osasunából kölcsönbe az angol élvonalban szereplő Swansea-hez került, ahol kilenc meccsen két gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Ezt megelőzően szerepelt a francia Le Mans, a belga Anderlecht és a holland Roda színeiben is, és mindegyik klubjában meggyőzően szerepelt.

Lamah hétszeres belga válogatott, jelenleg azonban nem szerepel a nemzeti csapat keretében. Belgium tehát nélküle fogadja csütörtökön Ausztráliát barátságos meccsen, győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 8.00, az ausztrálok sikerére a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply