Szlovák válogatott a Haladásban

2014. September 4. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kamil Kopunek
A Haladás az előző idényben kizárólag magyar játékosokat foglalkoztatott, az új szezonban azonban légiósok is szerepelnek majd a csapatban.

 

A Hali egyike volt azon két csapatnak (a másik a Paks), amely az előző idényben kizárólag magyar állampolgárságú futballistákkal szerepelt az élvonalban. A vezetők többször is elmondták, hogy nem zárkóznak el a légiósok szerződtetésétől, de kizárólag abban az esetben, ha jelentősen jobbak a magyar játékosoknál.

Eddig nem sikerült ilyen külföldi focistát találni, pedig sokan megfordultak próbajátékon a Halinál, most viszont mindjárt két légióssal is erősödhet a keret. Az egyikkel, a 30 éves szlovák középpályással, a jelenleg szabadon igazolható Kamil Kopúnekkel már meg is egyezett a szombathelyi vezetőség, a labdarúgó jövő hétfőn írja alá szerződését. Kopúnek egy évre kerül a Haladáshoz, a következő fordulóban pályára is léphet a zöld-fehéreknél.

A középpályás nem tagja a szlovák válogatottnak, amely csütörtökön Máltát fogadja barátságos mérkőzésen. A hazai sikerre 1.14 az odds, a döntetlenre 7.00, a máltaiak sikerére 13.00 a szorzó.

Ugyancsak a szombathelyi csapat játékosa lehet az ukrán Andrej Jefremov is, akivel szóban ugyancsak megállapodott a vezetőség. Ő jövő héten tér vissza Magyarországra, és írhatja alá szerződését. A vasiak a védelmet is megerősíthetik, Guzmics Richárdnak ugyancsak szerződést ajánlottak, a külföldre vágyó válogatott játékosnak vasárnapig kell eldöntenie, hogy aláír-e volt csapatához.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply