A sok helyzetnek örülnek a fradisták

2014. October 3. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Böde Dániel
A Ferencváros két labdarúgója, Gera Zoltán és Roland Lamah is a pozitívumokat emelte ki a Haladás elleni mérkőzés után, szerintük nagyon jó jel a DVTK elleni rangadó előtt, hogy rengeteg helyzetet tudnak kidolgozni, már csak be kellene lőni őket.

 

A hétvégén Diósgyőrben rendezik a labdarúgó NB I rangadóját, ahol a DVTK a Ferencvárost fogadja. Szivics Tomiszlav együttese nyolc lejátszott meccsel, 17 ponttal a negyedik helyen áll a tabellán, Thomas Doll gárdája pedig eggyel több bajnokival, 16 ponttal az ötödik pozíciót foglalja el.

Mindkét csapatnak van miért javítania, az előző fordulóban a Diósgyőr kikapott a Videotontól (2-1), a Fradi pedig nem bírt hazai pályán a Haladással (0-0). A Ferencváros két kulcsembere, a tavaly még egyaránt a Premier League-ben játszó Gera Zoltán és Roland Lamah is a pozitívumokat próbálta kiemelni.

“Sok helyzetet dolgoztunk ki, csak a gól hiányzott. Nagyon fontos, hogy ne veszítsük el az önbizalmunkat, ugyanúgy koncentráljunk, ahogy eddig. A Diósgyőr masszív csapat, hazai pályán különösen nagyon jók, így rendkívül nehéz meccsre számítok” – fogalmazott Gera Zoltán.

Lamah is hasonlóan nyilatkozott, szerinte is fontos az, hogy a jó dolgokat emeljék ki, mint például azt, hogy sok helyzetet tudtak kidolgozni a Haladás ellen, ez pedig a belga játékos szerint jó előjel a jövőre nézve.

“Tudjuk, hogy a Diósgyőr ellen már muszáj nyernünk. Magabiztosak vagyunk, a csapatunk erős, már csak élveznünk kell a játékot, mert csak ezzel válhatunk még erősebbé és eredményesebbé” – mondta Lamah.

A szombati mérkőzésen a hazai pályán játszó Diósgyőr győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.30, a Ferencváros sikerére pedig 3.30 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply