Nyomás alatt jól teljesít az Újpest

2014. April 3. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Nagy János, az Újpest védője külön készül a Ferencváros játékosaiból, Simon Krisztián pedig abban bízik, hogy nyomás alatt eddig is jól teljesített a lila-fehérek csapata.
bavontshi Buabua

Az újpestiek a tavasz legfontosabb meccsére készülnek.

Az NB I 22. fordulója után a Ferencváros a hatodik, az Újpest pedig a kilencedik helyen áll, előbbi 33, utóbbi 28 ponttal, így ha a lilák megvernék az ősi riválist, akkor feljönnének rájuk két pontra. Az Újpestben ismét szerephez juthat Simon Krisztián, aki még a tavaszi bajnoki rajt előtt egy héttel, a Puskás Akadémia elleni edzőmeccsen sérült meg, és a Pécs elleni kupatalálkozón tért vissza a csapatba, valamint már a legutóbbi, Haladás elleni bajnokin is pályára léphetett, ahol azonban megszakadt a csapat négymeccses győzelmi sorozata.

“Az volt a célom, hogy a Ferencváros ellen játszhassak, a derbi napja volt a legkésőbbi időpont, amire szerettem volna rendbe jönni, ehhez képest már játszhattam a kupában és a legutóbbi bajnokin is” – mondta a villámgyors szélső, aki beszélt arról is, hogy milyen kihatással volt a csapat teljesítményére a klub nehéz anyagi helyzete. “Megnyugodtunk, hogy megoldódtak a problémák, de szerencsére nyomás alatt jól teljesítettünk, akkor sem volt gond a hozzáállásunkkal.”

A Ferencváros elleni rangadóról elmondta, hogy nehéz meccsre számít, de arról nem szívesen beszélne, hogy milyen taktikával készülnek a nagy rivális ellen. Abban viszont biztos Simon, hogy nagy lesz a rangadó irama.

Az Újpest saját nevelésű U21-es válogatott hátvédje, Nagy János úgy fogalmazott, hogy elmondhatatlanul várja a pénteki bajnokit, hiszen gyerekkora óta minden Újpest-Fradin kint volt nézőként, de játékosként ez lesz az első derbije. Az idősebb csapattársak felkészítették az atmoszférára, elmondták neki, hogy milyen gólt rúgni, ha éppen vezet a csapat, vagy ha vesztésre áll.

“Biztosan életre szóló élmény lesz. Személy szerint is ismerek egy-két játékost a Fradiból, főleg fiatalabbakat. Készülök belőlük, főleg azokból, akik az én szélemen fognak játszani” – mondta Nagy.

A pénteki meccsen a hazai pályán játszó Újpest győzelmére 2.60 az odds, a döntetlenre 3.25, a Ferencváros sikerére pedig 2.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply