Nyerni megy Kecskemétre a Haladás

2014. August 2. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Artner Tamás

A magyar labdarúgó-bajnokság második fordulójában is zöld-fehér rivális vár a Kecskemét együttesére. A Bács-Kiskun megyei csapat egy hete 3-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Ferencvárostól, szombaton pedig azt a Haladást látja vendégül, amely szintén egy hazai, Újpest elleni vereséggel nyitott az idényt.

 

Elképzelhető, hogy a rossz rajt a nagy átalakulás miatt következett be mindkét félnél, hiszen amíg Kecskeméten nyolc játékos érkezett és tíz távozott a nyáron, addig a szombathelyieknél hat új játékost kellett beépíteni, és heten távoztak a keretből.

Artner Tamás, a Haladás edzője szerint bár a riválisnál tényleg volt jövés-menés, a csapat gerince együtt maradt. “Azt a Fradi ellen is láthattuk, hogy kellemetlen és gyors csapat a Kecskemét, viszont a fiatal átlagéletkor miatt túl hektikus a játéka. Nyerni megyünk, de a pontszerzéssel már elégedettek lennénk” – nyilatkozta.

A szakember az eltiltását letöltő Fehér Zoltánra már számíthat, hárman viszont hiányoznak, Iszlai Bence lágyékhúzódással bajlódik, Tihanyi Olivérnek a térde fáj, míg Gyurján Bence sérvműtétje után lábadozik. Az biztos, hogy Németh Márió és Radó András még pályára lép, noha az olasz Tuttomercatoweb információja szerint a belga Standard és két olasz együttes az Empoli, illetve a Palermo is érdeklődik utánuk.

A hazaiaknál Bekő Balázs továbbra sem számíthat Marko Vukaszovics játékára, aki még az előző szezon utolsó mérkőzésén, a Puskás Akadémia ellen kapott piros lapot, és ezzel együtt kétmérkőzéses eltiltást. Ott lehet viszont a kezdőcsapatban a Kispestről igazolt Ivan Lovric, már ha a szakmai stáb úgy dönt, szükség van a játékára.

A Haladás eddig egyetlen alkalommal tudott Kecskeméten nyerni, még 2010 áprilisában 3-2-re, tavaly augusztusban ugyanebben a párosításban 1-1-es döntetlen született. A Kecskemét hazai győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.20, míg a Haladás idegenbeli sikerére 2.80 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply