Egyre összeszokottabb a Fradi

2014. August 2. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

David Mateos a Lombard Pápa ellen is győzelmet vár a Ferencvárostól, a spanyol védő úgy véli, hogy alakul a zöld-fehér csapat.
Böde Dániel

A Fradinál csak a győzelem elfogadható minden bajnokin.

A Ferencváros labdarúgócsapata kettős vereséggel búcsúzott a nemzetközi porondtól, Thomas Doll csapatát a horvát Rijeka verte oda-vissza. A fővárosi gárda ezek után győzelemmel kezdte a bajnokságot, a zöld-fehérek 3-1-re győztek a Kecskemét otthonában. Az első bajnokin a Fradi Böde Dániel triplájával szerezte meg a három pontot, a meccsen pályára lépett a visszatérő Gera Zoltán is, a magyar válogatott játékos tíz év után tért vissza a magyar élvonalba.

A nyitó meccsen pályára lépett David Mateos is, a spanyol légiós úgy véli, hogy a csapat egyre jobban kezd összerázódni, így természetesen a Lombard Pápa elleni vasárnapi találkozón is győzelmet vár a bajnoki címre pályázó csapatától.

“Biztos, hogy nem vár ránk könnyű találkozó. Azt a Fradinál már megtanultam, hogy miután mi vagyunk Magyarország legnagyobb klubja, így mindenki ellenünk akarja megmutatni magát. A felkészülés, az Európa Liga-mérkőzések – tehát a szezon eleje – nem volt könnyű, hiszen valóban sok új játékost kellett a csapatba építeni. Azonban egyre egységesebbek vagyunk, edzésről edzésre jobban megértjük egymást és ennek köszönhetően a meccseken is folyamatosan jobbak leszünk” – jelentette ki Mateos a fradi.hu-nak nyilatkozva

A spanyol védő hozzátette: az egész csapat nagyon várja már az új stadiont, a Chelsea elleni stadionmegnyitót, de egyelőre kizárólag a vasárnap jár a fejekben.

“A legfontosabb, hogy szerezzük meg a három pontot Pápán, a célunk ugyanis a dobogó legteteje” – tette hozzá.

A Pápa győzelmének az oddsa 8.00, a döntetlenre 4.50, a Ferencváros sikerére 1.40 a szorzó.

A pápaiak szezonbeli első meccsükön 3-0-ra kikaptak a Videoton otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply