Védőt igazolt a Crystal Palace

2014. August 2. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Brede Hangeland
A Crystal Palace bejelentette, hogy leigazolta Brede Hangelandot, a védőnek nem volt csapata, így ingyen igazolt a Premier League-ben szereplő klubhoz.

 

A Crystal Palace egy évre igazolta le a szabadügynök labdarúgót, aki az elmúlt szezonban szintén az angol élvonalban szerepelhetett. A rutinos védő a Fulham játékosa volt, ám szerződése lejárt a szezon végén, és nem egyezett meg a másodosztályba kieső egyesülettel.

Az Egyesült Államokban született, de norvég válogatott Hangeland boldogan nyilatkozott új szerződéséről, amely újabb Premier League-idényt biztosít a számára.

“Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy itt vagyok. Várakozással tekintek a dolgok elé, remélem, sokat tehetek ezért a klubért. Régi vágású játékos vagyok, de még része akarok lenni egy nagyszerű társaságnak, dolgozni egy kiváló szakemberrel, küzdeni a kitűzött célért” – jelentette ki Hangeland.

A 91-szeres norvég válogatott védő kijelentette, hogy megtetszett neki a Crystal Palace ambiciózus jövőképe, és remélte, hogy még tevékenyen tud tenni a tervek megvalósításáért.

Hangeland hat és fél évet töltött el a Fulham kötelékében, amely azonban a kiesés után edzőt váltott, az új menedzser, Felix Magath pedig nem számított a veterán játékos szolgálataira a jövőben.

A Crystal Palace az angol pontvadászat előző kiírásában a 11. helyen végzett.

A ránk váró idény első bajnoki fordulójában Tony Pulis csapata az Arsenal otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 1.30, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 9.00 a szorzó. Az elmúlt kiírás mindkét meccsén az Arsenal nyert 2-0-ra.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply