Van Gaal mindenre odafigyel

2014. August 2. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
Jonny Evans szerint hatalmasat változott az élet az Old Traffordon, mióta Louis van Gaal átvette az irányítást a csapatnál.

 

A holland szakember forradalmi változásokat vezetett be a Manchester Unitednál, ahogy átvette az irányítást az elmúlt szezonban kínlódó gárdánál. Van Gaal több, egykori alapemberrel is közölte, hogy nem számít a játékukra, majd külön munkára fogta azokat, akik nem feleltek meg a fizikai követelményeinek.

A hírek szerint az edzés módszerekben is újításokat vezetett be, többek között HD-kamerákkal szereltette fel a manchesteriek edzőközpontját, hogy később a foglalkozások minden részletét kielemezhesse.

“Úgy gondolom, hogy lényegesen több részletre terjed ki a jelenlegi edzésmunka. Új szisztéma szerint folyik a munka, ennek csak egy része a HD-kamerák bevetése. Minden részletre kiterjedhet az elemzés, rögtön a pálya mellett, ha azt mondja, hogy neked öt méterrel odébb kéne lenned, azonnal láthatjuk, mi az értelme az instrukciónak. Természetesen elemzések korábban is voltak, de ilyen alaposan nem volt esélyünk megvizsgálni saját edzésünket, akár személyre szabottan” – dicsérte a holland módszereit az észak-ír futballista.

Evans szerint Van Gaal előre elmondta, hogy túlzottan igényes és maximalista, ezért gyakran fogalmaz egyértelműen, amikor kritizál, de akkor is, amikor dicsér.

A Manchester United a következő idényben csak a bajnokságban lesz érintett, hosszú idő után nem szerepel a nemzetközi porondon, miután csak a hetedik helyen végzett a Premier League-ben.

Az angol pontvadászat első körében Van Gaal együttese a Swansea Cityt látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.40, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply