Nagy a nyomás a belga sztárokon

2014. June 23. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Eden Hazard
Eden Hazard szerint sokat várnak el tőlük a brazíliai világbajnokságon, a Chelsea játékosa úgy véli, hogy a fiatal európai válogatott bármire képes lehet.

 

A belga válogatott kerete tele van a legjobb európai bajnokságok topcsapataiban edződő játékosokkal, akik a legmagasabb szinten szerepelnek már évek óta. A belga válogatott kapcsán ezért alaposan megnőtt az elvárás az utóbbi időben, a csoportból való továbbjutás a minimum, amit elvárnak Hazard-tól és társaitól.

A 23 éves Hazard egyike a sztárjátékosoknak, a szélső két éve 40 millió euróért igazolt a Chelsea-hez, ahol alapember lett. A fiatal játékos szerint a válogatottban sokat várnak tőle, ám annak örül, hogy hazáját képviselheti a világbajnokságon.

“Fantasztikus dolog egy nemzetért harcolni, a másik oldalról azonban nagy felelősség is. A belgák figyelemmel kísérik a pályafutásomat, és az értékemnek megfelelő teljesítményt várnak el tőlem a válogatottban. Még én is csak 23 éves vagyok, és rajtam kívül is sok a fiatal a keretben, de már képesek vagyunk a mi javunkra eldönteni egy meccset, legyen bárki is az ellenfél” – jelentette ki határozottan Hazard.

Belgium első meccsét 2-1-re nyerte Algéria ellen, a találkozón Hazard gólpasszal szolgálta ki társát. Második meccsükön Oroszországot verték 1:0-ra, Hazard szintén gólpasszt adott. A Chelsea labdarúgója szerint, az egyenes kieséses szakaszban bármi elképzelhető, azonban egyelőre még a csoportkörre koncentrálnak.

A csoportkör harmadik fordulójában Belgium Dél-Koreával mérkőzik: az ázsiai válogatott sikerének az oddsa 4.75, a döntetlenre 3.75, az európaiak győzelmére 1.83 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply