Di Maria elégedett Argentínával

2014. June 23. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Angel di Maria
A Real Madrid szélsője szerint nem jogosak a válogatottat érő kritikák, Angel di Maria elégedett az argentin nemzeti csapat eddigi teljesítményével.

 

Az argentin labdarúgó-válogatott eddigi két világbajnoki meccsén nem igazolta a korábbi feltételezést, amely szerint a brazíliai torna egyik legnagyobb esélyese. A dél-amerikai együttes az első meccse a vb-újonc Bosznia-Hercegovina ellen csak nagy nehézségek árán tudott győzni, Lionel Messi egy zseniális egyéni megmozdulással döntötte el a három pont sorsát.

A második meccsen Irán volt az ellenfél, és mindenki biztosra vette, hogy Alejandro Sabella válogatottja könnyedén nyer majd. Azonban az ázsiaiak alaposan meglepték a közvéleményt, és rácáfoltak az esélyekre. Az irániak akár meg is nyerhették volna a meccset, amelyen rengeteg helyzetet dolgoztak ki, ám gólt végül nem szereztek. Argentínát ebben az esetben is Messi mentette meg a kínos eredménytől, a Barcelona klasszisa a hosszabbításban vette be a kaput.

A két győzelemmel Argentína továbbjutott a csoportból, de a hazai közvélemény aggódik, hogy az egyenes kieséses szakaszban ez a teljesítmény már nem lesz elég. Di Maria azonban nem osztja a kétkedők véleményét.

“Én elégedett vagyok azzal, ahogy játszunk. Nem könnyű úgy kibontakozni, hogy az ellenfél 11 játékossal beáll a kapu elé, ilyenkor nem lehet sziporkázni. El kell ismerni, hogy nem volt könnyű bevenni a kaput, ha Messi nem talál rést, lehet, nem is sikerült volna. De a lényeg, hogy nyertünk” – elemezte röviden az Irán elleni győzelmet Di Maria.

Argentína harmadik csoportmeccsét Nigéria ellen játssza, győzelem vagy döntetlen esetén pedig biztosan a kvartett élén zár.

Nigéria sikerének az oddsa 8.00, a döntetlenre 3.80, Argentína győzelmére 1.57 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply