Portugália nem elég erős

2014. June 23. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Cristiano Ronaldo
Az Egyesült Államok elleni döntetlennel Portugália szinte kilátástalan helyzetbe került a továbbjutást illetően. Cristiano Ronaldo szerint válogatottja nem képes kihozni magából a maximumot.

 

A portugál válogatott nagy reményekkel vágott neki a brazíliai labdarúgó-világbajnokságnak, soraiban az aktuális aranylabdással nagy menetelés volt tervbe véve. Azonban már az első meccs óriási pofont hozott, Németország a csoport rangadóján ugyanis 4-0-ra lemosta Ronaldóékat. A folytatás sem alakult jól Portugália számára, amely a második meccsen az Egyesült Államokkal mérkőzött.

Az európai csapat vezetést is szerzett, ám a második félidőben a tengerentúliak sokkal jobban játszva megfordították az állást. Portugália a második vereséggel biztos búcsúzó lett volna, de a hosszabbítás utolsó perceiben az egyébként visszafogottan teljesítő Ronaldo egy remek íveléssel kihagyhatatlan helyzetbe hozta a csereként beállt Silvestre Varelát, így legalább matematikai esély maradt a második helyre. Ehhez viszont nem elég, ha győz az utolsó meccsén Ghána ellen, a gólkülönbségét is javítania kellene ezen a találkozón, illetve szüksége van egy megfelelő eredményre az USA-Németország meccsen.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy topcsapatot alkotunk. Rengeteg korlátunk van, ráadásul sérülések, eltiltások is nehezítették a dolgunkat. Nem tartozunk a legjobbak közé, és nem is vagyunk a legjobb formában, amire képesek vagyunk, azt sem tudjuk kihozni magunkból. Emiatt nem is vagyunk képesek a legjobbak ellen nyerni” – jelentette ki őszintén Ronaldo a hétfő hajnali összecsapás után.

Portugália sikerének az oddsa 2.20, a döntetlenre 3.75, Ghána győzelmére 3.30 a szorzó. Portugália továbbjutására 10.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply