Nagy csatára készül a Puskás Akadémia

2014. September 14. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Benczés Miklós
Nagyon mérges volt játékosaira Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának edzője a Vecsés elleni, szerdai Magyar Kupa-mérkőzést követően.

 

Az élvonalbeli együttes ugyanis az első félidőt követően még 0-0-ra állt a megyei bajnokságban szereplő Pest megyei ellenféllel szemben, végül 6-1-es győzelmet aratott.

Doll azt kifogásolta, hogy tanítványai túl lassan és körülményesen játszottak, a gyors futball helyett dajkálták a labdát.

“Nem szeretnék többé ilyen gyenge teljesítményt látni, ez vasárnap a Puskás Akadémia ellen kevés lesz” – dohogott a német szakember. A triplázó Böde Dániel ugyanezt mondta, sőt hozzátette, egy-két ember szégyellheti magát, a hozzáállása miatt.

A zöld-fehérek a héten egy ötszörös belga válogatott csatárral erősítettek, de Roland Lamah azonnali szerepeltetése meglepetés lenne. Somalia viszont ismét bevetésre kész. A csapat tavaly idegenben 3-1-re kikapott a felcsútiaktól, a hazai összecsapást azonban David Mateos büntetőjével 1-0-ra megnyerte.

A bajnokságban négy győzelem és két vereség a csapat mérlege, ez sokkal jobb, mint a Puskás Akadémiáé, hiszen Benczés Miklós tanítványai hat forduló alatt még nem tudtak nyerni. A Fradi vasárnapi hazai győzelmére 1.28 az odds, a döntetlenre 4.75, míg a vendégek sikerére 9.50 szorzóval lehet fogadni.

A 15. helyen szerénykedő csapat edzője annak ellenére jó Fradira számít, hogy szerinte a fővárosiak nagyon kétarcúak ebben a szezonban. “Az ellenfél kerete nagyon erős, a héten is igazoltak egy komoly játékost, de nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk” – nyilatkozta Benczés Miklós. “Renato Kelic eltiltását tölti, Spandler Csaba és Lencse László sérült, szóval nem lesz könnyű dolgunk. De bizakodunk, hiszen az előző szezonban mindkét mérkőzésen nagy csatára késztettük a Fradit.”

A Puskás Akadémia a sikertelen bajnoki szereplés mellett a Magyar Kupában remekelt, kedden 5-1-re győzött Orosházán, mind az öt gólt Tischler Patrik szerezte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply