Inzaghi nem tudja, Torres kezd-e a Milanban

2014. September 14. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghi, a Milan mestere nem árulta el, melyik nyáron igazolt játékosa fog kezdeni a Parma elleni vasárnapi bajnokin.

 

A Milan a nyáron nagy átalakuláson ment át, távozott az év elején kinevezett Clarence Seedorf, valamin a keretből olyan alapemberek igazoltak el, mint Mario Balotelli, Kaka és Robinho. Ugyanakkor a milánóiak igazoltak is szép számmal, minden posztra érkezett erősítés.

A Parma elleni meccsen a hírek szerint bemutatkozhat Fernando Torres és Giacomo Bonaventura is, ám Inzaghi azt nem tudta megmondani, kettejük közül melyik kezdhet.

“Még nem döntöttem arról, hogy Torres kezdőcsapat tagja lesz-e, ezt majd a szombati edzések után határozom el. Ugyanez a helyzet Bonaventurával is, aki jelenleg bombaformában van” – jelentette ki a Milan mestere, aki ugyanakkor hozzátette, hogy Stephan El Shaarawy nem léphet pályára, az olasz csatár sérülés miatt nem áll csapata rendelkezésére.

“Torres mindenkinek példát mutat az edzéseken. Honda visszatért Japánból, ismét együtt edzett a csapattal, így valószínűleg ő játszani fog, viszont El Shaarawy nem bevethető” – tette hozzá a milánóiak egykori ásza.

A Milan az első fordulóban 3-1-re legyőzte a Laziót, míg a Parma a Cesena vendégeként kapott ki. A Parma vasárnapi sikerének az oddsa 2.87, a döntetlenre 3.20, a Milan győzelmére 2.50 a szorzó. Arra, hogy Torres megszerzi első találatát a Milanban, 2.87 az odds.

Az elmúlt bajnoki szezonban a Parma mindkétszer megtréfálta a piros-feketéket, Pármában 3-2-re, Milánóban 4-2-re tudott győzni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply