Nincs állandó kezdő a Sevillánál

2014. September 14. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Unai Emery
Nincs állandó kezdő a Sevillánál, ezt Unai Emery, a spanyol La Ligában szereplő együttes vezetőedzője mondta. Az andalúziaiak vasárnap a Getafét fogadják a bajnokság 3. fordulójában.

 

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón azt kérdezték Emerytől az újságírók, hogy ezúttal kinek fog lehetőséget adni a bizonyításra. A szakember neveket nem említett, helyette azt válaszolta, hogy a Sevillánál nincs állandó kezdő, bárki szerepet kaphat a következő találkozón.

“Másfél éve vagyok már a csapatnál, de még mindig nem alakult ki az bennem, hogy egy állandó kezdőt megnevezzek” – mondta Emery. “Segítőimmel azon vagyunk, hogy megtaláljuk a legjobb összeállítást, de mivel sok jó játékosunk van, sosem tudjuk biztosan azt mondani, hogy akkor most ez lesz a kezdőnk.”

Emery a Getafe ellen nem számíthat Kevin Gameiro, Sebastian Cristoforo, Beto és Alejandro Arribas játékára, mind a négyen sérültek. A másik oldalon Alexis és Pedro Leon maródi – utóbbit a nyári átigazolási szezonban szeretette volna megszerezni a Sevilla, de a transzfer végül nem jött össze, így a támadó középpályás maradt a madridiaknál.

“Ami az eddigi teljesítményünket illeti, az első két fordulóban is próbálgattam a csapatot, szereztünk is négy pontot” – folytatta Emery. “Ez nem rossz, viszont lehetett volna jobb is. Játékosaim jól dolgoznak a tréningeken, és tudják, hogy aki odateszi magát, az megkapja a lehetőséget a bizonyításra tétmeccsen is.”

Az előző szezonban a Sevilla könnyedén verte 3-0-ra a Getafét, de vendégként 1-0-s vereséget szenvedett. A madridi kiscsapat 2010 novemberében nyert utoljára vendégként a Ramon Sanchez Pizjuanban.

A Sevilla győzelmét 1.44 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.33, a vendég Getafe sikerére pedig 7.00 az odds.

Forrás: Unibet

Leave a Reply